Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόστιμο 27 εκατ. δολ. στην Goldman Sachs


Πρόστιμο ύψους 17,5 εκατ. στερλινών (27 εκατ. δολ.) επέβαλε η βρετανική αρχή εποπτείας των χρηματοοικονομικών αγορών (FSA) στην Goldman Sachs επειδή η τράπεζα δεν την ενημέρωσε εγκαίρως ότι βρισκόταν στο μικροσκόπιο των αντίστοιχων αμερικανικών αρχών.
Πρόστιμο ύψους 17,5 εκατ. στερλινών (27 εκατ. δολ.) επέβαλε η βρετανική αρχή εποπτείας των χρηματοοικονομικών αγορών (FSA) στην Goldman Sachs, επειδή η τράπεζα δεν την ενημέρωσε εγκαίρως ότι βρισκόταν στο μικροσκόπιο των αντίστοιχων αμερικανικών αρχών.
Την πληροφορία είχε μεταδώσει νωρίτερα το BBC, κάνοντας όμως λόγο για πρόστιμο ύψους 20 εκατ. στερλινών.
Τον Ιούλιο, ο αμερικανικός κολοσσός κατέληξε σε συμβιβασμό με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), συμφωνώντας να καταβάλει 550 εκατ. δολάρια.
Σύμφωνα με το BBC, το πρόστιμο των 20 εκατ. δολαρίων που της επιβλήθηκε από την FSA είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχει επιβάλει μέχρι σήμερα η βρετανική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive