Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Περί ώραν 11μμ περίπου, ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ,ACHTUNG! Ψηφίστηκαν στην Βουλή τα αντίποινα… Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την επίταξη των ιδιοκτητών φορτηγών. Αναμένονται εκτελέσεις απειθαρχούντων οδηγών!

Η τροπολογία προβλέπει την φυλάκιση και αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για όσους οδηγούς αρνούνται να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, όπως αυτές προκύπτουν από την επίταξή τους.
Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, η επίμαχη τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης, με την οποία, όσοι αρνούνται να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από επίταξή τους, τιμωρούνται με φυλάκιση, ενώ δίνεται και η δυνατότητα στον υπουργό Μεταφορών, να αφαιρεί από τους μη συμμορφούμενους μεταφορείς, την άδεια άσκησης επαγγέλματος.
Την τροπολογία καταψήφισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καταγγέλλοντας, τόσο την διαδικασία εισαγωγής της με την διαδικασία του κατεπείγοντος, πλάι στο νομοσχέδιο για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, όσο και την ουσία της – ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ένδειξη εναντίωσής του στην ρύθμιση, αποχώρησε πριν την ψηφοφορία. Έντονες επιφυλάξεις, εξέφρασε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τόνια Αντωνίου, καλώντας την κυβέρνηση να λύσει το πρόβλημα με διάλογο.
================
ACHTUNG!   Και εαν δεν οι Φορτηγατζήδες  δεν πειθαρχήσουν και πάλι, θα εκτελεστούν 100 αρρενες κάτοικοι της Μαλακάσας για αντίποινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive