Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο ΓΑΠ είναι trade mark.

Διαβάζουμε στα taxalia ότι  

Στα Σκόπια ο Γ.Παπανδρέου, αλλά όχι για το “Σκοπιανό”!

Τα μέσα ενημέρωσης της FYROM, γράφουν ότι ο κ.Παπανδρέου θα μεταβεί στην πρωτέυουσα της FYROM, Σκόπια, την 1η Σεπτεμβρίου, δηλαδή την άλλη Τετάρτη, και …
δεν θα έχει επαφές κατά πάσα πιθανότητα με την ηγεσία της γειτονικής χώρας, η οποία δηλώνει ανίδεη.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό sitel, ο κ.Παπανδρέου, θα πάει στα Σκόπια, για να παρευρεθεί στα εγκαίνια του σουπερ-μάρκετ Βερόπουλος! (τι σούπερ μάρκετ, ολόκληρο εμπορικό κέντρο πολυτελείας είναι, σαν το cosmos, η αλήθεια είναι μας εντυπωσίασε όλους στο taxalia).
Περισότερα εδώ:Στα Σκόπια ο Γ.Παπανδρέου, αλλά όχι για το “Σκοπιανό”!
===========
Σχόλιο: Βεβαίως ο ΓΑΠ είναι φίρμα και ρίχνει δημοσιότητα σε ότι αγγίζει. Σαν τον Τ. Μπλερ τηρουμένων των αναλογιών.  Αλλά δεν πιστευω ότι θα πάει να κόψει την κορδέλα του ιδιώτη Βερόπουλου εν ενεργεία  εκλεγμένος ανθυποκυβερνήτης.  Υπάρχει και ένας κώδικας δεοντολογίας.
Μαλλον λοιπον είναι διαφημιστικό κόλπο του Βερόπουλου  για να παίξει στα Blogs. Θα έχουν και έναν εκεί ντυμένο αϊ Βασίλη εεεε….!!! oups sory…Παπανδρέου ήθελα  να πω και όλα καλά.
Είπαμε  είναι Φίρμα.  
Πουλάει τρέλα /πουλάει τα πάντα.

 Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive