Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Μπήκε επειγόντως στο νοσοκομείο ο Α. Τσοχατζόπουλος... ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR



Στο Nοσοκομείο "Αττικόν" νοσηλεύεται από το Σάββατο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος. Στο γεγονός δεν δόθηκε πάντως δημοσιότητα.
Ο πρώην υπουργός, ο οποίος σημειωτέον πάσχει από αγγειολογικό πρόβλημα, εισήχθη επειγόντως στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου με κρίση ασταθούς υπέρτασης η οποία, κατά τις...

 πληροφορίες, δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Παραμένει πάντως στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις και παρακολουθείται από τους γιατρούς.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω του θέματος με το νεοκλασσικό σπίτι που αγόρασε στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου η σύζυγός του και το οποίο αρχικά ανήκε σε off shore εταιρεία που είχε ιδρυθεί από τον εξάδελφό του. Κατά τις εμφανίσεις του μάλιστα στην τηλεόραση, όταν ανεστάλη η κομματική ιδιότητά του από το ΠΑΣΟΚ, φαινόταν καταβεβλημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive