Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ένας εβραίος φυτεμένος στην κεφαλή του Eλληνικού συστήματος εξουσίας! (ένα άρθρο που δεν διαψεύστηκε από τις 4-5-2010)

.Οι υποστηριχτές του ΓΑΠ αναρωτιούνται σήμερα, τι έχουν διαπράξει και ο πρόεδρός τους συμπεριφέρεται με τέτοια αναλγησία που φτάνει στα όρια του μίσους.

Προεκλογικά αγωνιστήκαμε όλοι μαζί για να φύγει η επάρατος δεξιά, αλλά.. φευ!!! κανείς μας δεν είχε προβλέψει τα χειρότερα, το ότι δηλ. αυτό θα ήταν και η καθολική καταστροφή της κοινωνίας πρόνοια και του κράτους δικαίου, από μια ψυχρή ομάδα διακυβέρνησης (φιλικής παρέας ΜΗ αποδεκτής από το σύνολο του κινήματος), η οποία θα εφάρμοζε μια προ κατοχική κοινοβουλευτική δικτατορία του πιο σκληρού νεοφιλελεύθερου μοντέλου, που και η ίδια η Θάτσερ θα αισθανόταν αμήχανη (σχεδόν σοσιαλίστρια)  για την δική της εποχή.

Το τοπίο εφαρμογής αυτής της πολιτικής είναι αφενός ομιχλώδες πολιτικά και αφετέρου πολύ θολό και ανεξήγητο σε κοινωνικές αντιδράσεις και συμπεριφορές. Όποιες αναλύσεις και να μελετήσει κανείς θα δυσκολευτεί να δώσει όχι μόνο πολιτικές, αλλά ούτε καν λογικές απαντήσεις, πολύ δε μάλλον πειστικές.

Το σενάριο παλιό. Το διαβάζαμε από παλιά και το είχαμε εντάξει στη σφαίρα της συνωμοσίολογίας. Η διάσπαση όμως μέρους της δεξιάς και η υποστήριξη του νέου σχήματος Παπανδρέου έχει μερικώς σχεδόν επαληθευτεί, εάν σε αυτό προσμετρήσουμε  την υποστήριξη Ντόρας-Καρατζαφέρη-Κουβέλη και κάποιων άλλων τυχοδιωκτικών δυνάμεων (σε άτομα και ομάδες) τότε μπορούμε να υποθέσουμε  με μεγαλύτερη ασφάλεια στο ότι η σεναριολογία αυτή εκ του αποτελέσματος, έχει τουλάχιστον λογική βάση.

Αυτό που είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς, αλλά μπορεί απλά να εικάσει, είναι η σιωπή της κοινωνίας που μοιάζει ως παθητική αποδοχή που φτάνει στα όρια της απάθειας. 
Δημιούργησαν δηλ. στο κόσμο ενοχή, σε μία ευρύτερη συνενοχή στην διαφθορά και στην υπερχρέωση του κράτους. 
Μέσω των ΜΜΕ πέρασαν την εκδοχή της μοναδικής λύσης και του διαφανούς των προθέσεων της νέας πολιτικής ΓΑΠ. 
Αυτό που δεν είπαν αλλά και το αποσιώπησαν είναι ότι εκτός της γνωστής παρέας οι υπόλοιποι είναι παλιά και φθαρμένα υλικά και πολλοί από αυτούς έχουν χαράξει πολιτικές που έφεραν την χώρα στο γκρεμό.

Σκοπός μου δεν είναι να αναλύσω παραπέρα αυτή την κατάσταση, εξάλλου από το φθινόπωρο θα έχουμε αρκετό χρόνο να την αναλύσουμε, αλλά να θέσω υπόψη σου τίμιε αναγνώστη μας το παρακάτω κείμενο του φέρει τον ομώνυμο τίτλο της ανάρτησης. ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive