Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΑ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;;. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΠΑΣΟΚ !! και Γραμματέας του ΚΤΕ Προστασίας του πολίτη ΑΠΟΡΕΙ για τη ΔΙΟΓΚΩΣΗ της ΕΝΟΠΛΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΒΙΑΣ!! Τράβα στη Κατεχάκη να μάθεις άνθρωπέ μου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΤΡΙΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!

Η διόγκωση της ένοπλης τυφλής βίας και η ασφάλεια των πολιτών...


Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΥΔΗ
Βουλευτή  Ά Πειραιά και Νήσων
του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέα
του κοινοβουλευτικού
Τομέα Προστασίας του Πολίτη!!


«Σήμερα στον Πειραιά ζήσαμε ένα πρωτόγνωρο γεγονός. 
Μια ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στο κέντρο της πόλης μας, εξελίχθηκε σε ομηρία υπαλλήλων και στελεχών της τράπεζας επί αρκετές ώρες.
Το σημερινό συμβάν δείχνει ότι το οργανωμένο έγκλημα αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο και είναι παγκοσμιοποιημένο.
Υπάρχει, δυστυχώς, τυφλή, ένοπλη βία που σε συνθήκες οικονομικής κρίσης διογκώνεται.
Έχει όμως ιδιαίτερη αξία για την ομαλή εξέλιξη του θλιβερού αυτού συμβάντος ο τρόπος δράσης της ΕΛΑΣ. Υπήρξε άμεση παρέμβαση, ψυχραιμία και υπομονή με κύριο μέλημα να συλληφθούν οι ένοχοι χωρίς ανθρώπινα θύματα.
Σημαντική συνεισφορά στην αντιμετώπιση του περιστατικού αυτού είχε και η ομάδα ΔΙΑΣ που εδώ και αρκετούς μήνες αστυνομικοί με μηχανές περιπολούν όλο το κέντρο και τις συνοικίες προσφέροντας αποτελεσματική ασφάλεια και προστασία στους πολίτες.
Είναι φανερό ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εργάζεται με σχέδιο, συντονισμό και αποτελεσματικότητα. Αυτό το αναγνωρίζουν οι πολίτες και το επικροτούν. Μοναδική παραφωνία, όπως κάθε φορά, η Ν.Δ. Ο κ. Παναγιωτόπουλος κατά την εξέλιξη της τραγικής αυτής υπόθεσης ζητούσε με δηλώσεις του, τον ανασχεδιασμό της αντιεγκληματικής πολιτικής, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί μικροκομματικά το θέμα.
Η Ελληνική Αστυνομία όμως του έδωσε την καταλληλότερη απάντηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive