Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Εφυγε και η Σιούτη και ο Χασαπόπουλος από το Μαξίμου



Στην απομάκρυνση της κ. Γλυκερίας Σιούτη από τη θέση της νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού, προχώρησε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, κάνοντας δεκτή την παραίτηση που η ίδια υπέβαλε «για λόγους ευθιξίας», με αφορμή δημοσιεύματα για την πρόσληψη επιστημονικών συνεργατών στις υπηρεσίες του Γραφείου του Πρωθυπουργού, και ειδικότερα για την περίπτωση του κ. Άγγελου Χασαπόπουλου, η πρόσληψη του οποίου τελικά δεν θα προχωρήσει.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Πρωθυπουργού, παρότι πράγματι προτάθηκε από την κ. Γλυκερία Σιούτη και έγινε αποδεκτή η πρόσληψη του κ. Άγγελου Χασαπόπουλου ως επιστημονικού συνεργάτη για την υποστήριξη του γραφείου της, η διαδικασία πρόσληψής του δεν θα ολοκληρωθεί «για λόγους δεοντολογίας».
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του πρωθυπουργού, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε αναφορές ορισμένων ΜΜΕ σχετικά με το ζήτημα των «συμβούλων», ότι η πρόσληψη του κ. Χασαπόπουλου δεν θα προχωρήσει παρότι για...........
Διάβασε τη συνέχεια εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive