Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Στην Κύπρο σήμερα και αύριο ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ), Γιώργος Καρατζαφέρης, βρίσκεται σήμερα Δευτέρα στην Κύπρο και αύριο Τρίτη θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με αρχηγούς κοινοβουλευτικών κομμάτων καθώς και με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το πολιτικό γραφείο του ΛΑΟΣ, στις 9.00 το πρωί της Τρίτης ο κ. Καρατζαφέρης θα συναντηθεί στα γραφεία του ΑΚΕΛ με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Αντρο Κυπριακού για να ακολουθήσει μία ώρα αργότερα στις 10.00 συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Στις 11.30 ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα έχει συνάντηση με την ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Ιωάννα Παναγιώτου.
Ακολουθεί στις 13.00 η συνάντηση του κ. Καρατζαφέρη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Δημήτρη Συλλούρη ενώ οι επαφές του Προέδρου του ΛΑΟΣ ολοκληρώνονται λίγο μετά τις 18.30 και τη συνάντηση που θα έχει στη Λεμεσό με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκο Αναστασιάδη.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μετά από το τέλος κάθε συνάντησης θα γίνονται δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive