Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αυτά τα προϊόντα καταλήγουν σε μας...

Γιαούρτια και μπουκαλάκια νερού εκτεθειμένα στον ήλιο και στη ζέστη για πολλές ώρες! Τις φωτογραφίες μας έστειλε φίλος αναγνώστης-παραθεριστής, από το νησί της Πάρου και συγκεκριμένα από το χωριό Πρόδρομος. Είμαστε βέβαιοι πως αυτό γίνεται σε όλη την Ελλάδα!
Δεν είναι λίγες οι φορές που συναντούμε ανοικτά φορτηγά στο δρόμο, τα οποία μεταφέρουν νερά και αναψυκτικά σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες...


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μας, τα γάλατα και τα λοιπά ευπαθή προϊόντα να ''περιμένουν'' στην πόρτα τον ψιλικατζή!

Άραγε μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μας απαντήσει κατά πόσο βλάπτουν την υγεία μας όλες αυτές οι τακτικές των μεγάλων αλλά και των μικρών επιχειρήσεων;;;


Άραγε ο κ. Ραγκούσης τι λέει για όλα αυτά;;;
 Σημ. Ε, ψιτ παιδιά, να είμαστε και λίγο σοβαροί ε;.  Με τα γιαουρτάκια που τρώμε εμείς θα ασχοληθεί ο Ραγκούσης; ΑΥΤΟΣ φροντίζει για τα γιαουρτάκια του αρχηγού του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive