Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Το ψηφιοποιημένο αρχείο του Εθνικού Θεάτρου και το απολίτιστο.... υπουργείο "πολιτισμού".

Στο ψηφιοποιημένο αρχείο του Εθνικού Θεάτρου, που έγινε όταν ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής ο Νίκος Κούρκουλος(με λεφτά της Μαριάννας),  μπορεί κανείς να βρει εξαιρετικές παραστάσεις αρχαίου Ελληνικού θεάτρου-και όχι μόνο- στην Επίδαυρο, την Δωδώνη το Ηρώδειο,κλπ, >> στην διεύθυνση >>  http://www.nt-archive.gr/collections.aspx. >> στην συνέχεια >> επιλέξατε Βίντεο στην γραμμή (Προγράμματα, Δημοσιεύματα, Φωτογραφίες, Ήχοι, Βίντεο,Παρτιτούρες), κάτω από την εικόνα >> επιλέξτε έτος παράστασης >> το έργο >> γράψτε ένα DVD  και τα υπόλοιπα δικά σας.
Δεν έχετε να χάσατε τίποτα, αντίθετα κάτι θα σας μείνει[σε σας το λέω νεολαίοι]. 
 
Ρε καρεκλοκένταυροι υπηρεσιακοί παράγοντες του απολίτιστου υπουργείου "πολιτισμού",  που τόσα εκατομ. € έχετε σκορπίσει σε άχρηστες και αναποτελεσματικές διαφημίσεις και κονδύλια σε ανύπαρκτους πολιτιστικούς συλλόγους,  χάθηκε ο κόσμος  να ενημερώσετε από τα ΜΜΕ  για το μεγάλο, ομολογουμένως, ψηφιακό αρχείο των παραστάσεων του  Εθνικού Θεάτρου ;
Και καλά αυτοί οι τεμπελχανάδες, το υποτιθέμενο όμως προοδευτικό συνδικάτο του υπουργείου,μούγκα και αυτοί;
ΣΗΜ.
[Αλήθεια τι έγινε με εκείνα τα 9.000.000 €  του συνδικαλιστή που κατήγγειλε ο Ρακιτζής; Γιατί αποσιωπήθηκε το θέμα ; Σας θυμίζω ότι,  όταν η είδηση "μεσουρανούσε",  ο Καρχιμάκης, "τηγάνισε" δεόντως τον Χατζηγάκη, για τις προσλήψεις.... (τυχαίο; νομίζω ...) ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ ! 
Γ.Δημόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive