Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ο Γ.Καρατζαφέρης τα έλεγε απο το 2007 για τις άδικες ανατιμήσεις που γίνονται στην Ελλάδα μας σε σύγκριση με το εξωτερικό. Δείτε τον πίνακα.



ΑΘΗΝΑ 30/09/2007

Να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να χτυπηθεί η ακρίβεια, την οποία εκτινάσσει η υπερτίμηση του ευρώ έναντι του δολαρίου, ζήτησε από την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης.

Κατά την διάρκεια της ομιλία του, την Κυριακή, κατηγόρησε και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη ότι έπεισε τους Έλληνες να δεχθούν την είσοδο της χώρας μας στην ΟΝΕ αλλά δεν φρόντισε να θωρακίσει το νόμισμα. «Η Οικονομία δεν μπορεί να κουνηθεί» είπε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε τι πρόκειται να γίνει αν το ευρώ συνεχίσει να καλπάζει έναντι του δολαρίου «θα βλέπουμε τους Αμερικανούς με το κυάλι», απάντησε.

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ακόμη ότι είναι ανάγκη η Ελλάδα να διεκδικήσει στις Βρυξέλλες βάσει των ιδιαιτεροτήτων της και δήλωσε ότι σε αυτή τη μάχη το κόμμα του θα είναι δίπλα στην κυβέρνηση.

Πρόσθεσε ότι τις τιμές καθορίζουν στην χώρα μας οι πολυεθνικές που εγκαθίστανται και οι οποίες πουλάνε τρεις φορές πάνω από ό,τι στην Γαλλία ή την Γερμανία.

Αναφορικά με το πρόβλημα της Ολυμπιακής πρότεινε να αναλάβουν οι δήμοι που εξυπηρετούνται από την εταιρεία να δίνουν τα ποσά που απαιτούνται. Επίσης, ζήτησε να χαριστούν τα αγροτικά χρέη, με το σκεπτικό «αφού το μπόρεσε η Δικτατορία, το μπορεί και η Δημοκρατία».

«Τολμήστε και προχωρήστε» είπε και επικαλέστηκε την «πολιτική Μεταξά να δημιουργήσει πάγκους που πωλούν οι αγρότες τα προϊόντα τους ώστε να εξαλειφθεί η εξάρτηση των αγροτών από τους μεσάζοντες».

Επισήμανε ακόμη ότι υπάρχουν συστήματα που εντοπίζουν τις πυρκαγιές κι αυτά πρέπει να προμηθευτεί η χώρα μας, ενώ τέλος ζήτησε να φύγουν οι κάμερες «πάνω από το κεφάλι μας» και να «έρθουν οι αστυνομικοί έξω από τα σπίτια μας.

Πηγή:http://www.nooz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive