Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΤΟ DNT, ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ , Η ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ. Ή ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Γράφει ο Αργύρης Σιδέρης


Αγαπητοί αναγνώστες,
Μάλλον εσείς ΚΑΙ εγω και ΠΑΡΑ πολλοί άλλοι, ΔΕΝ έχουμε καταλάβει ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ έχουν φέρει την χώρα τα ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ αρπαχτικά.
Μας τυφλώνει καμμιά φορά ο κομματικός φανατισμός και χάνουμε την ουσία της ουσιαστικής μας ενημέρωσης.
Πρίν χρόνια η μάννα μου χρειαζότανε επειγόντως αίμα.
Ήξερα ότι ΔΕΝ θα γινόταν καλά, ήξερα ότι θα πέθαινε, αλλά όλοι οι συγγενείς, παρακαλάγαμε τον Θεό και τους Γιατρούς να την γλυτώσουν για να την έχουμε ακόμα λίγο μαζί μας.
Το αίμα βρέθηκε μετά απο πολύ αγώνα (και χρήμα).
Η μετάγγιση έγινε και η μάννα έζησε αρκετούς μήνες.
Κανείς μας δεν σκέφτηκε, ούτε ΠΡΟΣ στιγμήν , ότι αφού ήταν να πεθάνει ας την αφήναμε νά έφευγε τότε.
Τέτοιες μέρες ζήσαμε τις 6 Μαϊου.
Ή έπρεπε να αφήσουμε την ΜΑΝΝΑ ΕΛΛΑΔΑ να πεθάνει τότε, ή να της κάνουμε την απαραίτητη (οικονομική) μετάγγιση, για γλυτώσει ΕΚΕΙΝΗ την κρίση και αφού θα ήταν ζωντανή,θα βλέπαμε τι μπορούσε να γίνει για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ αποκατάσταση της υγείας της.
ΑΝ την αφήναμε να τα ... τινάξει τότε, ΜΕ ΤΙ θα ασχολούμαστε σήμερα; Απλώς θα πενθούσαμε στόν τάφο της και θα την κλαίγαμε στα ... σαράντα της.
Κάνω αυτήν την θεωρητική αντιπαραβολή που στην ουσία είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.
Ας δούμε τώρα ΤΙ θα μπορούσε να κάνει ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, τιθέμενος προ του υπαρκτού διλλήματος.
Ή θα συνηγορούσε με την θέση του πολιτικού του αντιπάλου, του ΠΑΣΟΚ, που έπαιζε το ρόλο "ιατρικού συμβούλου", με την πρόσφατη ΛΑΪΚΗ εντολή του 44%, είτε θα κατηγορούνταν ότι αδιαφόρησε για την σωτηρία της ΜΑΝΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και αν επέρχονταν το ... μοιραίο, θα βαράγαμε ΠΑΛΙ τον Καρατζαφέρη.
Ο Πατριώτης Καρατζαφέρης τα ζύγισε όλα.
Και τις ΑΔΙΚΕΣ αντιδράσεις, αυτών που ούτως ή άλλως, για μικροκομματικούς λόγους θα τον χτυπούσαν, αλλά και τις ΔΙΚΑΙΕΣ αντιδράσεις των στελεχών του που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αν ήταν αλήθεια ο επερχόμενος θάνατος της ΜΑΝΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ή ενα απο τα γνωστά παραμύθια του ταξικού τους αντιπάλου και άρα πόσο αναγκαία ήταν η συνυπογραφή , έστω και ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ άρθρου του μνημονίου.
Μέρα με τη μέρα καταλαβαίνουμε ΟΛΟΙ, (ΚΙ ΕΓΩ μαζί τους)ότι ΔΕΝ υπήρχε ΑΛΛΗ λύση.
Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ αμερικανοκίνητοι MADE IΝ USA γιάπιδες, μαζί με τους .."κουρασμένους" και ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ πρώην ΜΠΛΕ, είχαν ρουφήξει όχι μόνο το αίμα της ΜΑΝΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΟΛΟ το μεδούλι απο τα κόκκαλά της.
Δεν μπορούμε λοιπόν να κατηγορούμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη , γιατί ΒΟΗΘΕΙΣΕ στην πρόσκαιρη , έστω, ανάρρωση της ΠΛΗΓΩΜΕΝΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και δεν την άφησε να πεθάνει αθοήθητη.
Η ΜΑΝΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ και ΤΩΡΑ είναι η ώρα να θεραπεύσουμε τα τραύματά της, βρίσκοντας παράλληλα και τους "δράστες" που την πλήγωσαν, ΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ την ΒΑΡΕΙΑ καταδίκη τους και τον ΙΣΟΒΙΟ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟ τους, απο τα πολιτικά πράγματα της χώρας.
ΟΥΔΕΙΣ νομιμοποιείται να ασκεί "πατριωτική" κριτική , αν δεν κάνει ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ , ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ κατάστασης και ΠΑΝΩ απο ΑΠΟ ΟΛΑ να κάνει ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Δλδ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ, ΑΝΤΙ του δανείου της 6ης ΜΑΪΟΥ;.
Πρόταση ε; ΟΧΙ όπως λέει το ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π.:"ΑΣΤΗΝ ΜΩΡΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ, ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ".
ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ την ΜΑΝΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΚΡΗ, όπως και ΟΛΑ τα Ανθελληνικά κοράκια που ακούγοντας τις λέξεις: ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΘΝΙΚΟ, τους φεύγουν τα... πούπουλα.
ΑΥΤΗ είναι η διαφορά μας.
ΕΜΕΙΣ, θέλουμε τη ΜΑΝΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ και ΠΕΡΗΦΑΝΗ.

Αργύρης Σιδέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive