Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Αφελής ερώτηση: Γιατί άραγε επέλεξαν τον Γκιόλια και όχι κάποιον άλλον;

Η αφελής αυτή ερώτηση, εάν απαντηθεί, είναι ίσως το κλειδί που θα δώσει τη λύση και θα αποκαλύψει τα κίνητρα και θα φωτίσει τα σκοτεινά μονοπάτια των διαπλοκών στην επαγγελματική δημοσιογραφία.(εννοώ ότι κάποιοι ενδίδουν...φαίνεται ότι ο δολοφονηθείς Γκιόλιας δεν ανήκε σε αυτή την κατηγορία)

Είναι πολύ νωρίς ακόμη να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά η δολοφονία αυτή θεωρώ ότι αγγίζει τα όρια της οικονόμο/πολιτικής τρομοκρατίας.
Η άνανδρη δολοφονία ενός δημοσιογράφου που ασχολείται με αποκαλύψεις ενοχλεί σίγουρα κάποιους... μέλει να αποδειχθεί και να διευκρινισθεί ποιοι γνώριζαν το περιεχόμενο των σκληρών του δίσκων (από το περίφημο ντου της αστυνομίας) ή τη θεματολογία των αποκαλύψεων του που σύμφωνα με τον συνήγορό του αγγίζει σε "τριψήφιο αριθμό και οι εισαγγελείς θα εκπλαγούν".

Εάν τελικά η υπόθεση αυτή εξιχνιαστεί με τα σενάρια που θέλουν να βλέπουν φακέλους με εκκρεμή θέματα προς αποκάλυψη και όχι πιθανόν "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" τότε ίσως μιλάμε για ένα μαφιόζικο κτύπημα με πολλές προεκτάσεις...

Το κύριο που θα απασχολήσει σίγουρα την blogόσφαιρα είναι η περίφημη "Ψευδωνυμία" (κακώς αναφέρεται ως "ανωνυμία" με τις ελεγχόμενες ip) και οι πιθανές νέες "μεταρρυθμίσεις" της κυβέρνησης, κάτι ας πούμε που έγινε και με τα κινητά τηλέφωνα (από την περίφημη απόδραση με το ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού) Γράφτηκε ήδη για άρση του απορρήτου του blog troktiko ...
(με το οποίο ο Γκιόλιας φερόταν να συνεργάζεται, παρά το γεγονός ότι το blog διαψεύδει τα περί συνεργασίας και από ότι έχει δημοσιοποιηθεί επίσημα από τις αρχές η συνεργασία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί)
Νάσος
stoxasmos.politikh@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive