Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Το μπλόγκινγκ επικίνδυνο σπορ. Ότι φοβίζει το σύστημα το παρουσιάζει σαν κακό και επικίνδυνο για τους πολίτες. Γράφει η Ιδεοπηγή

Χθες ήταν οι διαδηλώσεις και οι απεργίες σήμερα τα μπλογκς.

Στην περίπτωση των διαδηλώσεων, χρησιμοποιούνται οι «γνωστοί-άγνωστοι», για να προβοκάρουν καταστρέφοντας και να πείσουν τους πολίτες ότι είναι καλύτερα να μείνουν σπίτι τους, γιατί αν συμμετέχουν, κινδυνεύουν.

Στην περίπτωση των απεργιών, με αποφάσεις δικαστηρίων, κηρύσσονται παράνομες και καταχρηστικές.

Φυσικά δεν λείπει «ο Μάρτης απ’ τη σαρακοστή», Τα δουλικά του συστήματος ΜΜΕ, φροντίζουν να σπέρνουν τον πανικό και φοβικά σύνδρομα στους πολίτες.

Σήμερα επικέντρωσαν το «Δημοκρατικό» τους ενδιαφέρον στα μπλογκς και την ανωνυμία των χρηστών.

Οι ελεύθεροι μπλογκερς, κρατούν την ανωνυμία τους γιατί δεν είναι ούτε δημοσιογράφοι ούτε κολλημένοι με την αναγνωρισιμότητα ούτε εξυπηρετούν συμφέροντα, στα οποία πρέπει να αποδείξουν την χρησιμότητά τους, για να περάσουν απ’ τα λογιστήριά τους.

Πρέπει οι διαχειριστές των μπλογκς, να μείνουν και ανώνυμοι και έξω από κάθε σύνδεση με επιχειρηματίες, κόμματα και διαπλοκές.

Ας γράφει καθένας ελεύθερα την γνώμη του και τις ιδέες του και ας τις διακινεί στο διαδίκτυο όπου οι αναγνώστες προβληματίζονται, σκέφτονται και επιδοκιμάζουν ή απορρίπτουν τις αναρτήσεις και το μπλογκ. Η νομοθετική πρωτοβουλία δεν θα μπορέσει να σταματήσει το «ποτάμι» της ελεύθερης κίνησης ιδεών

Περισσότερα στο www.ideopigi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive