Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Αστυνομικός στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου ήταν και φρουρός του Γκιόλια !


Από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, σε απάντηση του σημείου της προκήρυξης, όπου ο συντάκτης της αναφέρει ότι συνόδευαν τον Σωκράτη Γκιόλια δύο αστυνομικοί,έγινε γνωστό το εξής: "Πράγματι, ο δημοσιογράφος συνοδευόταν από δύο
μοτοσικλέτες τον τελευταίο καιρό, τη μία από τις οποίες οδηγούσε ιδιώτης,
ενώ η άλλη ανήκει σε αστυνομικό". Για τον τελευταίο, από το Αρχηγείο
διευκρινίζεται ότι πρόκειται για αστυφύλακα, ο οποίος υπηρετεί στη φρουρά του προέδρου του Αρείου Πάγου, αλλά δεν συνόδευε το δημοσιογράφο με εντολή της υπηρεσίας του, ενώ δεν ήταν ενήμερη ούτε η Αστυνομία, ούτε ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου.
Ο ίδιος, ο οποίος εντοπίστηκε και ρωτήθηκε από τους προϊσταμένους του,
δήλωσε ότι προσέφερε εξυπηρέτηση στον Σωκράτη Γκιόλια λόγω παλιάς φιλίας μεταξύ τους από το χώρο του αθλητισμού.
Σε ό,τι αφορά την προκήρυξη, οι αρμόδιοι αξιωματικοί θεωρούν ότι πρόκειται κατά ένα μέρος για επίδειξη ισχύος από πλευράς της οργάνωσης, αφού μαζί με το επτασέλιδο κείμενο που υπήρχε στο φάκελο είχαν και μια φωτογραφία με τον οπλισμό που διαθέτουν και ο οποίος αποτελείται από τρία "καλάσνικοφ", 12 πιστόλια, ένα περίστροφο και ένα ημιαυτόματο, πιθανόν τύπου "Σκόρπιον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive