Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Μήνυση κατα πάντων…. Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Περιμένουμε απο τον κ. Εισαγγελέα να ΚΑΝΕΙ το ΙΔΙΟ και στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ..

Δεν μπορεί τη μια μέρα να λένε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και να ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ στην λαϊκή ψήφο και την άλλη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ και να ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ το λαό και τίς καταχτήσεις του. Εκτός αν κ. Εισαγγελέα , ΕΣΕΙΣ , ΔΕΝ είσθε... ΛΑΟΣ...! Οπότε απλώνουμε τα χέρια για τα περίφημα... βλαχιολάκια, είναι συνηθισμένα στις... κακουχίες.

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Την αντίδραση του επίτιμου εισαγγελέα Εφετών, κ. Αργύρη Τσίχλα, προκάλεσαν οι φήμες περί επιστροφή της χώρας στη δραχμή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Σκάι.

Ο κ. Τσίχλας κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για διασπορά ψευδών ειδήσεων στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, και στρέφεται κατά όσων διέσπειραν ή εξακολουθούν να διασπείρουν με οποιοδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες, ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβους στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα.

«Ο ίδιος αναφέρεται στη μήνυσή σε δημοσιεύματα του Tύπου και blogs που ισχυρίζονται ότι στο παλιό νομισματοκοπείο η κυβέρνηση κόβει δραχμές σε μέταλλο και χαρτονομίσματα για την επαναφορά της δραχμής», αναφέρει ο Σκάι.

Μήνυση για τις φήμες περί επιστροφής στη δραχμή

===================

Σχόλιο: Άλλη μια κατάσταση (και αυτή την φορά εντελώς αστεία) που η κυβέρνηση με τις κινήσεις της μεταβάλει σε κρίση εμπιστοσύνης και τελικά κρίση πανικού. Το έργο το ξαναείδαμε. Η παρούσα μήνυση κατά πάντων (τύπος Blogs και Δημοσιογράφων) αλλά και η κατά συνήθεια (πια) παρεμβάσεις του πρωθυπουργού φέρνουν το αστείο αυτό θέμα της δραχμής στο κέντρο της δημόσιας συζήτησης.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο πρωθυπουργός και τα πουλέν του δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν, και όσο ο Γιώργος διαψεύδει τόσο καταστρεφόμαστε…

Ο θεός να μας βοηθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive