Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Τα Piigs στην ατζέντα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. O JEFRY , Ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα ρωτήσουν τα ΣΤΕΛΕΧΗ τους ΤΙ συζήτησαν ΕΚΕΙ; Φυσικά θα μας πούν κι εμάς; Ε;

Οι πλούσιοι και οι εκλεκτοί αυτού του κόσμου συγκεντρώνονται σε ένα από τα πιο χλιδάτα θέρετρα της Ισπανίας για την ετήσια σύνοδο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ελάχιστοι είναι αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν τι συμβαίνει πίσω από τα μπλόκα της αστυνομίας. Τι συζητούν και τι αποφάσεις παίρνουν ή ακόμη και εάν λαμβάνονται αποφάσεις.

Πέρυσι η σύναξη των ισχυρών έγινε στην Γλυφάδα. Η Ελληνική οικονομία κατέρρευσε μετά από λίγους μήνες. Φέτος η λέσχη Μπίλντερμπεργκ συνεδριάζει στο αποκλειστικό τουριστικό συγκρότημα Dolce στο Sitges. «Μήπως έρχεται η σειρά της Ισπανίας;», διερωτούνται με μια δόση ειρωνείας οι Τάιμς του Λονδίνου.

Η ατζέντα της συνόδου είναι εμπιστευτική. Λίγοι την γνωρίζουν. Ένας από αυτούς που ισχυρίζεται ότι την έχει στην κατοχή του είναι ο Ντάνιελ Εστούλιν, ένας άνθρωπος που παρακολουθεί τις συνόδους της λέσχης Μπίλντερμπεργκ για πολλά χρόνια.

Το μεγάλο θέμα της ατζέντας είναι εάν το ευρώ θα επιβιώσει, λέει σε συνέντευξη στους Τάιμς.

«Φοβούνται ότι οι χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα αποχωρήσουν από την ευρωζώνη και το ευρώ θα διαλυθεί», λέει ο Εστούλιν. «Ο μεγαλύτερος εφιάλτης είναι οι χώρες-μέλη του ευρώ να επιστρέψουν σε εθνικές οικονομικές πολιτικές».

Διαβάστε την συνέχεια στο INSIDER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive