Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ FLASH ΣΗΜΕΡΑ.:¨ΠΑΜΕ ΚΙΝΑ & ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ" ΤΟΝΙΣΕ..


ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ FLASH ΚΑΙ ΣΤIΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΛΕΙΒΑΔΑΡΗ .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ

«Η Τρόικα ζητά να εφαρμόσει πρακτικές στην Ελλάδα οι οποίες μπορεί να ταιριάζουν σε βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλία ή και η Ιταλία ακόμη αλλά είναι ανεφάρμοστες στην χώρα μας. Αυτά τα οποία ζητά στα εργασιακά έχουν εφαρμογή στο 0.18% των ελληνικών επιχειρήσεων. Πρέπει λοιπόν να αναζητήσουμε σε άλλες αγορές τα κεφάλαια που χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από τον θανάσιμο εναγκαλισμό του ΔΝΤ. Πιθανόν από τη Ρωσία ή την Κίνα».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Flash 96 και στις δημοσιογράφους Έλλη Στάη και Νικόλ Λειβαδάρη.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Θα καταψηφίσουμε το ασφαλιστικό όπως καταψηφίσαμε και του όρους του μνημονίου. Στο μνημόνιο ψηφίσαμε μόνον το άρθρο 1 γιατί η χώρα δεν είχε άλλη επιλογή, θα πτώχευε και τα χρήματα έπρεπε να τα πάρουμε αμέσως για να σωθούμε. Τώρα όμως τα Νομοσχέδια αυτά που έρχονται είναι βάρβαρα και θα λειτουργήσουν αρνητικά απέναντι στην κοινή γνώμη. Θα ξεχειλίσουν το κύμα οργής που συνεπικουρούμενο και από τον Τύπο ο οποίος τα προβάλλει στον υπερθετικό βαθμό θα οδηγήσουν σε εξέγερση. Ο υπερθετικός βαθμός σε περίοδο κρίσης είναι πάντα επικίνδυνος.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

Παλαιότερα τα Συνέδρια της ΝΔ ήταν συνέδρια πολιτικών ζυμώσεων, ανταλλάσσονταν απόψεις και ιδέες. Τώρα υπάρχει μόνον η μία πλευρά. Δεν υπάρχει άλλη πρόταση. Πρόκειται για έναν μονόλογο του κ. Σαμαρά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Πιστεύω πως η κ. Μπακογιάννη δεν θα κάνει Κόμμα. Πρώτον ήταν μια όχι καλή χρονιά εφόσον, το όνομά της ακούστηκε στην υπόθεση της SIEMENS. Δεύτερον και κυριότερο, δεν πιστεύω πως θα επαναλάβει την ιστορία του Κ. Μητσοτάκη το ’65. Γνωρίζετε πως αυτό το πλήρωσε πολύ ακριβά ο Κ. Μητσοτάκης που θα είχε γίνει πρωθυπουργός πολύ νωρίτερα αν δεν τον ακολουθούσε αυτή η ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive