ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΝΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΟ" ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Ένα δέμα - που δεν ήταν φάκελος αλληλογραφίας - με αποστολέα τον Καραβέλα και παραλήπτη τον υπουργό, δεν παραμένει κλειστό επί διήμερον στο πολιτικό γραφείο του υπουργού και φυσικά δεν αποσφραγίζεται από τον υπασπιστή του αλλά από απόλυτα εξειδικευμένους ανθρώπους για παν ενδεχόμενο.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/06/blog-post_7213.html

Η βομβιστική επίθεση στο προποτζίδικο της λαθρομετανάστευσης και της κοινωνικής κατρακύλας στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, ούτε κεραυνός εν αιθρία ήταν, ούτε πολύ περισσότερο υπήρξε ως γεγονός, ανεξάρτητο και ξεκομμένο από την τρέχουσα εποχή.

Από την άλλη, ο υπουργός της κοινωνικής αποσύνθεσης, ούτε πολιτικά επιτυχημένος υπήρξε, ούτε επιχειρησιακά αποτελεσματικός.
Ένας βολικός μπαλαντέρ υπήρξε, σε μια παρτίδα τη ροή της οποίας άλλοι επέλεξαν και άλλοι καθόρισαν.

Πρόκειται για τους ίδιους μηχανισμούς που συνεχίζουν να αξιοποιούν τη θλιβερή του παρουσία, για να στήνουν βολικά και κατάλληλα προσαρμοσμένα σκηνικά, ικανά να υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις πολιτικές και τις διαχειριστικές τους μεθοδεύσεις και επιδιώξεις.

Από την άποψη αυτή, ο ίδιος ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, δεν αποτελεί τη μάχιμη πολιτική προσωπικότητα την οποία στοχοποίησαν οι απανταχού υπονομευτές της πολιτικής σταθερότητας για να ξεμπλέξουν μια ώρα αρχύτερα με το πολιτικό «σαΐνι» που τους έκανε δύσκολη τη ζωή.

Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτό το παραμύθι του δήθεν επιτυχημένου και δήθεν διεισδυτικού υπουργού που οι ενοχλημένοι μηχανισμοί δε δίστασαν να τον στοχοποιήσουν.

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/06/blog-post_7213.html