Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ε; ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ πάει καλά ο Άνθρωπος. Γι αυτόν έλεγε η Μαριγώ Λαιμού; ΣΙΓΟΥΡΑ!:Γιώργος: “Για τα μέτρα έχουμε δεσμευτεί προεκλογικά”

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «οι δεσμεύσεις του μνημονίου, πέρα από τα άμεσα δημοσιονομικά μέτρα, τα οποία και πόνεσαν και πονάνε, είναι μέτρα για τα οποία εμείς έχουμε δεσμευτεί και προεκλογικά να προχωρήσουμε»

ενώ συμπλήρωσε: «Τα ενσωματώσαμε στο μνημόνιο, γιατί ξέρουμε, και το λέγαμε και προεκλογικά, ότι η αιτία τής μη αξιοποίησης των πόρων της χώρας, της σπατάλης, της διαφθοράςείναι αποτέλεσμα μιας αντίληψης, νοοτροπιών, δομών και πρακτικών του πολιτικού συστήματος, της δημόσιας διοίκησης, που είχαν επικρατήσει και χρειάζεται να αλλάξουν. Αποτελούν πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας ευρύτερα και βεβαίως για την οικονομική ανάκαμψη»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr
===================
Σχόλιο: Kαλά μιλάμε το άτομο έχει ξεφύγει. Έχει γίνει Γενίτσαρος και το εκλογικεύει…. Εκτός εάν όντως τα είχε υποσχεθεί προεκλογικά σε κάποιους άλλους.

Από σήμερα θα απολύουμε εργαζομένους και θα τους επαναπροσλαμβάνουμε φθηνότερα.

Μπράβο Γιώργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive