Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Κόντρα Μανώλη - Κυριάκου Μητσοτάκη για τους βαθμολογητές

Κόντρα Μανώλη - Κυριάκου Μητσοτάκη για τους βαθμολογητές

Σοβαρή «αναστάτωση» εν όψει και του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο προκαλεί η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ.

Αιτία η δημοσίευση άρθρου του βουλευτή στην εφημερίδα Καθημερινή με τίτλο «Η ΝΔ και τα βαρίδια του συνδικαλισμού».

Ο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατ’ ουσία στον Αντώνη Σαμαρά, αναφέροντας πως η ΝΔ πρέπει να πει στους συνδικαλιστές να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, με αφορμή τη στάση που κράτησε η ΔΑΚΕ στην ΟΛΜΕ για το θέμα των βαθμολογητών.

Στις δηλώσεις αυτές έντονα αντέδρασε ο πρώην βουλευτής και παραδοσιακός συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Γιάννης Μανώλης, ο οποίος ανέφερε ότι οι συνδικαλιστές της ΝΔ είναι στο πλευρό του κόσμου και στο πλευρό των αιτημάτων τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στις δηλώσεις Μανώλη λέγοντας ότι επιμένει στις αρχικές του θέσεις καθώς-κατ’ αυτόν- η στάση δύο συγκεκριμένων συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ στην ΟΛΜΕ, που ψήφισαν υπέρ της συνέχισης της αποχής από την βαθμολόγηση των γραπτών, είναι επιζήμια και για την παράταξη και τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive