Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Καταργήθηκαν βασικά εργασιακά δικαιώματα και γυρίζουμε πίσω σε εποχές δουλείας! Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε από marianaonice


Ο στόχος τους σιγά σιγά επιτυγχάνεται! Η υποδούλωση των εργαζομένων στα συμφέροντα των μεγαλοεργοδοτών (γιατί μικροί δεν θα υπάρχουν πλέον), για να εξασφαλίσουν συνθήκες δουλείας, όταν θα έρθει η εποχή για τα δικά τους αναπτυξιακά δήθεν έργα! Κάποτε μου είπαν ότι οι δυτικοί κερδοσκόποι και μεγαλοεταιρείες θέλουν να ανταγωνιστούν την ανερχόμενη Κίνα! Ο μόνος τρόπος για να το κάνουν αυτό είναι να φέρουν το εργασιακό καθεστώς της Κίνας στη Δύση και οι ευρωπαίοι εργαζόμενοι να αμείβονται όπως οι Κινέζοι, για να μην αναγκαστούν να μετακομίσουν τις επιχειρήσεις τους στην Κίνα. Να λοιπόν που αυτό που μου είπαν και που το θεώρησα απίθανο, σήμερα παίρνει σάρκα και οστά, ξεκινώντας από την Ελλάδα και έπονται και άλλες άμοιρες και αδύναμες χώρες… Ετοιμάζουν συνθήκες πλήρους εργοδοτικής ασυδοσίας και αυθαιρεσίας για να αντιμετωπίσουν τη δική τους κρίση που τη βλέπουν να έρχεται λόγω των Κινέζων και Ιαπωνέζων.

Και το τραγικό είναι ότι αυτή την υποδούλωσή μας, εδώ, την πέτυχαν οι εκλεγμένοι από εμάς ηγέτες μας!!

Μας παρέδωσαν αμαχητί, στα αφεντικά τους, δεμένους χειροπόδαρα παραχωρώντας κυριαρχικά μας δικαιώματα και επιτρέποντας στην Τρόϊκα να θεσπίζει νόμους για μας, χωρίς εμάς και να επιβάλλει την ψήφισή τους από το ελληνικό κοινοβούλιο που πλέον από όργανο της δημοκρατίας, κατάντησε εκτελεστικό όργανό τους. Ναι αυτό έκαναν. Γιατί όταν συνάπτεις ένα δάνειο, με κάποιον τραπεζίτη εγχώριο ή διεθνή, για εξασφάλισή του παραχωρείς συνήθως υποθήκη σε ακίνητό σου ή σε πολύτιμο αντικείμενο, και στην περίπτωση της Ελλάδας θα μπορούσαν να παραχωρήσουν υποθήκη, έστω σε κάποια ακίνητα του δημοσίου ή σε ράβδους χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδας, αν υπάρχουν, φυσικά.

Αντί αυτού όμως οι εθνικοί μειοδότες μας παραχώρησαν την εξουσία στο ΔΝΤ να επιβάλλει μέσω της Τρόϊκας σε μας νόμους που αφορούν την ίδια μας την ύπαρξη ως ελλήνων πολιτών και θεμελιώδη δικαιώματά μας ως εργαζομένων και γενικά ως ανθρώπων.

Και όλα αυτά χωρίς την αυξημένη πλειοψηφία που επιβάλλει το Σύνταγμα των 180 βουλευτών σε περίπτωση παραχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων. Αξίζει να δείτε τη μήνυση για εσχάτη προδοσία του γιατρού κ. Αντωνίου, για να καταλάβετε πως αυτή τη στιγμή οι κύριοι αυτοί κατέλυσαν εντελώς το Σύνταγμα και είναι ακόμη βουλευτές και πρωθυπουργός τους ο ανθέλληνας τελικά Γεώργιος Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive