Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Η μεγαλύτερη σαλάτα του κόσμου στην Ιεράπετρα. Δήμος, τοπικοί φορείς και 300 εθελοντές έτοιμοι για το βιβλίο Γκίνες


Να και μια διαφορετική είδηση από την αυτοδιοίκηση. Κάνει ζεστή. Αφήνουμε για λίγο τις υποψηφιότητες και τον Καλλικράτη και πάμε στην Κρήτη, στην Ιεράπετρα, όπου το Σάββατο 300 εθελοντές θα παρασκευάσουν τη μεγαλύτερη σαλάτα στον κόσμο βάρους 12 τόνων, με στόχο να μπουν στο βιβλίο Γκίνες

«Σε μια περίοδο που οι άσχημες ειδήσεις μάς βομβαρδίζουν καθημερινά, αφού πολλοί «αρμόδιοι» τα έχουν κάνει «σαλάτα» και το «λάδωμα» για κάποιους ακούγεται πολύ συχνά, εμείς, από την Ιεράπετρα, απαντούμε, ακριβώς, με σαλάτα και λάδι:
Σαλάτα φτιαγμένη από τα πεντα-νόστιμα κηπευτικά μας και με λάδι εξαιρετικό,
Γεραπετρίτικο!!
Και τι σαλάτα!!
Τη μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στον κόσμο!!» αναφερει στο μήνυμα του ο δήμαρχος Ιεράπετρας Μανώλης Ι. Μαστοράκης

«Η Κοινωφελής Δημοτική μας Επιχείρηση, Αγροτικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι, ευγενικοί Χορηγοί και, βέβαια, πάρα πολλοί Συντοπίτες Εθελοντές, προθυμοποιήθηκαν να υλοποιήσουν μια ιδέα μερικών μερακλήδων αγροτών, που βλέπουν πιο πέρα από το …θερμοκήπιό τους, και να διαφημίσουν με χιούμορ τον Τόπο μας και τα προϊόντα του, κατακτώντας το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness!!
Έτσι, με φρέσκα κηπευτικά που θα προσφέρουν οι αγρότες μας από το Βάτο και το Μύρτος δυτικά μέχρι το Μακρύ Γιαλό και τη Λαγκάδα ανατολικά και με παρθένο λάδι από τους ελαιώνες μας, στην παραλιακή πλατεία της Ιεράπετρας, Σάββατο 19 Ιουνίου το απόγευμα, ελπίζουμε πως θα χαρούμε πανηγυρίζοντας…
Την επομένη, στην παραλία της Γρα-Λυγιά, όσοι είστε στρεσαρισμένοι αλλά σας αρέσει και η «πλάκα», μπορείτε να εκτονωθείτε με ντοματοπόλεμο!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive