Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση της ΝΕ Φθιώτιδας του ΛΑΟΣ για την ΕΛΜΙΝ

Επιτέλους ας σοβαρευτούμε ! Ζούμε την χειρότερη, οικονομικά, περίοδο των τελευταίων δεκαετιών. Οι επιχειρήσεις κλείνουν, δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα, οι εξαγωγές ελάχιστες, η ανεργία αυξάνεται , επενδύσεις στο άμεσο μέλλον δεν φαίνονται και αναπτυξιακά μέτρα τα περιμένουμε αλλά δεν τα βλέπουμε. Μέσα σ’ αυτό το τραγικό οικονομικό περιβάλλον ελάχιστες επιχειρήσεις αγωνίζονται και καταφέρνουν να λειτουργούν ακόμα. Αυτές τις επιχειρήσεις πρέπει με κάθε τρόπο να τις στηρίξουμε και να τις βοηθήσουμε. Βοηθάμε έτσι την εθνική οικονομία , βοηθάμε τους εργαζόμενους .

Η ΕΛΜΙΝ είναι μια από τις εταιρείες που ακόμη επιβιώνει και δραστηριοποιείται στον νομό μας . Στηρίξτε την με κάθε τρόπο ,με κάθε θυσία. Σταματήστε επιτέλους τις καταστροφικές γραφειοκρατικές τυπικότητες τού δημοσίου , αγνοήστε επιτέλους τις αστείες αλλά επικίνδυνες υπερβολές τών «οικολόγων». Τι θέλουμε ; Μερικές ακόμη εκατοντάδες ανέργους; Τι θέλουμε ; Να κάνουμε εισαγωγή βωξίτη;
Επιτέλους ας δούμε την πραγματικότητα και ας ενεργήσουμε με σοβαρότητα , για το καλό της χώρας ,για το καλό των εργαζομένων .
Ο ΛΑ.Ο.Σ. καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σταθούν χωρίς κανένα δισταγμό στο πλευρό των εργαζομένων και να απαιτήσουν την απρόσκοπτη , εντός των πλαισίων του νόμου , συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive