Σάββατο 22 Μαΐου 2010

O BOΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΤΑ, ΟΥΤΕ... TROKTIKO, είναι ΛΑ.Ο.Σ !!ΕΜΠΡΟΣ , στο δρόμο που χάραξαν τα ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ,της ΡΗΓΙΛΛΗΣ.


Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Eίπαμε, όταν οι δημοσιοκάφροι γίνονται bloger, δεν "στολίζουν" τον αγνό χώρο, αλλά τον "λερώνουν" λόγω "κακής συνήθειας", να αποπατούν ΟΠΟΥ ΛΑΧΕΙ. ΕΤΣΙ έμαθαν, ΕΤΣΙ κάνουν. Τώρα τι συμβαίνει. Ή το troktiko κόλλησε στην λάσπη των γνωστών λασπολογικών αντι ΛΑ.Ο.Σ bloggs, Ή εκείνα κόλλησαν troktikh Δημοσιοκαφρίλα. Τι γράφουν σήμερα τα συμπαθέστατα (μπλιαχ) troktika;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ;

"Ο Μ.Βορίδης περιμένει το νέο κόμμα της Ντόρας



Για το νέο κόμμα της Ντόρας ετοιμάζεται ο Μάκης Βορίδης. Τον έχουν πολιορκήσει τα στελέχη της Μπακογιάννη και τον θέλουν αφού έχει μια επιρροή στον κόσμο που έχει ο Καρατζαφέρης. Ο Βορίδης δεν ανοίγει τα χαρτιά του αλλά όταν δει το νέο κόμμα της Ντόρας και διαπιστώσει ότι μπορεί να έχει κάποιο γκελ στην κοινωνία θα μπουκάρει και αυτός μέσα. Τώρα απλά παρατηρεί και κάνει επαφές.
Αναρτήθηκε από troktiko"

Σημ.SKEFOMASTEELLHNIKA.GR:Η γνωστόστατη Δημοσιοκαφρική μέθοδος. Αμόλα ΛΑΣΠΗ κι όπου κάτσει. Μπορεί να κάτσει καμιά δουλίτσα, καμιά εκβιασούλα, καμιά βαλιτσούλα, κανένα "αποκλειστικό". Ο καλός ο μύλος ΟΛΑ τα αλέθει. Δυστυχώς ή ευτυχώς ,τόόσα χρόνια στο κουρμπέτι, μπορεί να τους πληρώσαμε, αλλά τους ΜΑΘΑΜΕ. Με ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ και ΤΗΛΕΦΩΝΑ. Ξέρουμε ότι κάθε τους άρθρο, απο πίσω ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ. Αλλοιώς ΔΕΝ θα τόγραφαν. Σιγά μην κάτσουν τα γράφουν για "ενημέρωση" του λαού, το πολύ πολύ να τον πληροφορήσουν για τα νεα dvd της Τσούλας ή της Ντούβλας, γι αυτά για ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ. Την ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ θέλουν ΟΛΟΙ αυτοί οι λαδοπόντικες, γιατί τα κάθε είδους troktika , για να βουτήξουν την ουρά στο κιούπι, ΣΚΟΤΑΔΙ θέλουν.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive