Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Άρης: ο αρχηγός των αυτοδημιούργητων στην πολιτική


spiliotopoulosaris5Έχει στοχοποιηθεί γιατί δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι και στην πολιτική μπήκε ως αυτοδημιούργητος, γι΄αυτό και δέχεται επίθεση λάσπης ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Στην ερώτηση των δημοσιογράφων πως δικαιολογεί τον αναντίστοιχο με τα εισοδήματά του δαπανηρό τρόπο ζωής του, απάντησε, προειδοποιώντας ταυτόχρονα, εκείνους που τον κατηγορούν για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, ότι προέρχονται από τις αγωγές που του έχουν επιδικαστεί.

Περισσότερα...www.kentri.gr

2 σχόλια:

  1. AΡΟΥΛΗ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΚΟΛΩ-ΝΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΜΕΖΟΝΕΤΑΣ ΣΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΙΣΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ.

    Ο ΠΑΠΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥΣ (ΑΘ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΑΝ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΕΥΑΓ. ΑΒΕΡΩΦ,ΜΙΧ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,Γ.ΡΑΛΗ,)ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ Η ΑΔΕΛΦΕΣ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΦΟΡΜΗ.
    ΙΣΩΣ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΕΓΝΩΣΕ Η ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑKΡΑΥΓΗ ΣΟΥ. ΙΣΩΣ...

    ΑΡΟΥΛΗ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ, ΑΧΑΙΕ ΜΟΥ
    (ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΝΙΕ ΜΟΥ)
    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ.
    <>
    Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ Π.
    << ΠΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΡΑΓΙΟΣ,ΠΟΥ....>>
    Η ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΟΦΟ ΛΟΓΟ ,
    << ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ο ΦΑΥΛΟΤΕΡΟΣ ΑΡΧΕΙ...>>
    ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΧΡΕΙΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτανει επιτελους αχρειοι,ανικανοι και ουτιδανοι
    Ο Κωστακης αυτος ο ανικανος κήρυκας του σεμνά και ταπεινά, αφού ανεχτηκε διπλα του όλα τα τρωκτικα ,τους γνωστους αχρειους υπουργους του(ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ,, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ,NTOΡΑ, ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ,ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟ κτλ) καταχρεωσε την Ελλαδα και ξεφτέλισε την χώρα.

    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΓΚΕΣ,ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ , ΤΥΠΟΥ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΟΡΑΚΗ , ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ , ΑΡΟΥΛΗ ,ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΤΛ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΣΦΙΟΚΑΠΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΜΥΚΟΝΟ ,ΑΡΑΧΩΒΑ,ΠΑΡΟ) , TΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ., ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ .

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ ΓΑΡ…ΑΧΡΕΙΟΙ…
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive