Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Τα πήρε πίσω ο Πεταλωτής μετα την επίθεση Καμμένου! Οι άνθρωποι είναι διχασμένες προσωπικότητες…μπερδεύουν τα ...παιχνίδια τους.

Δημοσιεύθηκε από olympiada

σσΟ: Δεν ήμουν εγώ. Μία φωνή μέσα μου έλεγε ότι τα Blogs είναι ο Σατανάς και έπρεπε να τα καταστρέψω.

Δείτε τον ορισμό της κωλοτούμπας! Είναι απίστευτα αυτά που λέει ο άνθρωπος. Είναι άνω ποταμών!

Τα μπλόγκς είναι ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, που είναι πάρα πολύ σημαντικός”

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Θα ήθελα λίγο να ξεκινήσουμε, απ’ αυτή την ιστορία με τις φημολογίες κ.τ.λ. στις οποίες αντιδράσατε κι εσείς χθες και δόθηκε η υπόσχεση σε κάποιους, ότι σκέφτεστε να πάρετε μέτρα κατά των μπλοκς κ.τ.λ…

Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ναι. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε και το είδα και σε μπλογκ. Είδα βέβαια και μία ατυχέστατη δήλωση του κ. Καμμένου, ο οποίος και χθες το βράδυ, σ’ ένα τηλεοπτικό κανάλι, ο οποίος μάλλον ή δεν άκουσε αυτά που είπα ή δεν τα διάβασε ή δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί αυτά που διαβάζει ή ακούει.

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Τι εννοείτε τώρα ακριβώς. Δηλαδή, τι παρεξηγήθηκε κατά τη γνώμη σας, απ’ αυτά τα Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive