Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Αυτά είναι τα σκάνδαλα της υπουργού!


Την ημέρα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τα τουρκικά στίφη και τον στυγνό δολοφόνο- δημιουργό της σύγχρονης Τουρκίας Κεμάλ, το υπουργείο έβαλε στις εξετάσεις κείμενο με τίτλο "Στου Κεμάλ το Σπίτι". Τα περί διορισμού του συζύγου είναι τρίχες κατσαρές!Η κα. υπουργός είναι σοσιαλήστρια και ως γνωστό οι σοσιαληστές δεν βολεύουν τους ημετέρους! Αυτά τα κάνουν οι κακοί δεξιοί! Επίσης, οι σοσιαληστές δεν παραιτούνται! Αυτά τα κάνουν κάτι παλιοδεξιοί ψευτοεύθικτοι, σαν τον Τσιτουρίδη. Θυμάστε γιατί είχε παραιτηθεί ο Τσιτουρίδης; Γιατί είχε προσπαθήσει να πετύχει μεταγραφή του παιδιού του. Εύθικτος δεξιός! Ενώ η σοσιαλήστρια υπουργός, βράχος! Αντιστέκεται στην αποκάλυψη του διορισμού του συζύγου της και δεν κάνει το χατήρι στους άθλιους Έλληνες να μας αδειάσει την γωνιά! Συγκρίνετε ήθος και βγάλτε συμπέρασμα!

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΥΧΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΚΑΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive