Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Νέα Σμύρνη

Πριν από λίγα λεπτά οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν με οπαδούς Πανιωνίου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οπαδοί του Παναθηναϊκού που έφθασαν εκεί με περίπου 20 δίκυκλα επιτέθηκαν σε μπουτίκ του Πανιωνίου και συνεπλάκησαν με οπαδούς της ομάδας της Νέας Σμύρνης που βρίσκονταν εκεί.
Μάλιστα κάποιοι από τους οπαδούς έριξαν μολότοφ σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας που βρίσκεται στην περιοχή, έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων, ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.
Στον τόπο της συμπλοκής έφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά στο μεταξύ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

3 σχόλια:

  1. Ακόμα μια επιβεβαίωση για το ότι η ΝΔ του Σαμαρά σημαίνει.. Νεα (λαϊκίζουσα) Δικτατορία!
    http://area51gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Κύριε Σιδέρη,
    Παρακολουθώ το blog σας εδώ και καιρό λόγω της πατριωτικής φωνής και της καλής ενημέρωσης αλλα σήμερα απογοητεύτηκα πραγματικά. Είναι μη δεοντολογικό εκ μέρου σας να βάζετε την επικεφαλίδα επείγον σε ένα λινκ που να παραπέμπει σε κατάστημα εσωρούχων και μάλιστα χώρις να έχετε πριν ενημερώσει οτι πρόκειται για διαφήμηση. Αλλα δέν με πείραξε αυτο αλλά το γεγονός οτι το link γράφει affiliate που σημάινει οτι το κάνατε για να βγάλετε χρήματα. Δεν θα με πειράζε αν γράφατε απλως διαφήμηση αντι για επείγον και θα πάταγα για να σας βοηθήσω αλλα αυτό είναι κοροιδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικά αλλαγή σχετικά με την προηγούμενη δημοσίευση δεν φταίει ο κύριος Σιδέρης. Η Κα Νιαροπέτρου απότι φενεται εκμεταλευεται την επισκεψιμότητα και τον κόσμο του blog για να προβάλει φάτσα κάρτα το δικό της και να βάζει και διαφημήσεις βάζωντας επείγον εξαπατώντας τον κόσμο. Ντροπή σας το παίζετε και πατριώτες!!! Την κονόμα και την πάρτη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive