Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΧΑΡΗΣ, "ΑΠΕΔΕΧΘΗ" ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΕΡΣΥ και ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!


Γράφαμε λοιπόν, την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ !!


Λυτούς και δεμένους έχουν βάλλει τα τρωκτικά της Ιπποκράτους μην τους φύγει ο πόντιος αγωνιστής και υπόσχονται θέσεις με το ΤΖΟΥΒΑΛΙ. ΔΕΝ είναι για τσουβάλιασμα οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ βρε αρουραίοι. Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ σαν τον ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ και τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, πρέπει να ΚΟΣΜΟΥΝ την Ελληνική Βουλή. Δηλαδή τώρα -πρίν απο λίγο -που του προτείνατε να τον ΒΑΛΕΤΕ Δήμαρχο Αργυρούπολης περιμένετε να δεχθεί την ΠΡΟΣΒΟΛΗ; Και δεν μου λέτε, ΕΣΕΙΣ ανεβοκατεβάζετε Δημάρχους; Πρώτον προσβάλλετε τον ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ, Δευτερον προσβάλλετε τον επιτυχημένο
αγωνιστή Δήμαρχο Αργυρούπολης ΔΗΜ.ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ ΤΡΙΤΟΝ και το κυριότερο, προσβάλλετε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ψηφοφόρους, μαυρογυαλούροι, ε! ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ!!
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ


Τι έχουμε λοιπόν ΣΗΜΕΡΑ;

Χάρης Πασβαντίδης: Nέος πρόεδρος της ΔΗ.ΠΡΟ.ΣΥ. και υποψήφιός της δήμαρχος Αργυρούπολης.. "δια βοής"!


Στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» της Αργυρούπολης, πραγματοποιήθηκε το επονομαζόμενο από τους οργανωτές του «έκτακτο συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Συνεργασίας Αργυρούπολης "για τον "Καλλικράτη" και μέλλον της Αργυρούπολης".
Στην εκδήλωση αυτή, που... μόνο με το σχέδιο "Καλλικράτης" της διοικητικής αναδιοργάνωσης της χώρας δεν ασχολήθηκε, εντύπωση προκάλεσε:
Οτι, παρά την συνεχή και έντονη δραστηριοποίηση του δημάρχου κ. Δ. Ευσταθιάδη και των δημοτικών συμβούλων του, η επιτευχθείσα τελικά συμμετοχή ήταν κατώτερη του αναμενόμενου και των προσδοκιών
.
Το γεγονός της απουσίας του επίσημου ΠΑΣΟΚ και των βουλευτών του, πλην των συνήθως παρόντων στις εκδηλώσεις κ.κ. Απ. Κακλαμάνη, Μ. Παπαϊωάννου και Σ. Σακοράφας!

Της απουσίας των νέων σε αντίθεση με τις μεγάλες ηλικίες!

Εντός χρονικού διαστήματος.... λιγότερου των δύο ωρών και μετά τις ομιλίες των κ. κ. Δ. Ευσταθιάδη και Χ. Πασβαντίδη, απουσία κάλπης και οποιονδήποτε άλλων σχετικών διαδικασιών, εκλέχτηκε δια βοής από τους παριστάμενους ως νέος πρόεδρος της ΔΗ.ΠΡΟ.ΣΥ. Αργυρούπολης και υποψήφιος δήμαρχός της ο κ. Χάρης Πασβαντίδης.

Στο συνέδριο δεν συμμετείχαν οι σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, Βασιλεία Φουσκίδου και Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος, οι υποψήφιοι στις τελευταίες εκλογές δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΗ.ΠΡΟ.ΣΥ καθώς και πολλά μέλη της.


Σημειώνεται ότι κατά δήλωση του δημάρχου κ. Δ. Ευσταθιάδη όσοι δεν συμμετείχαν στο υπόψη συνέδριο…. τίθενται εκτός της παράταξής του!
*************************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Κι έτσι ο Χάρης ΑΠΟΘΕΧΘΗΚΕ την ΠΡΟΣΒΟΛΗ απο το ΠΑΣΟΚ, ο Αξιολογότατος Ευσταθιάδης υποχρεώθηκε σε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ συνταξιοδότηση και οι ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ του ΠΑΣΟΚ τρίβουν τα χέρια τους. Το θέμα είναι αν οι πολίτες της Αργυρούπολης να πάρουν μέρος στην απαξίωσή τους και τον εμπαιγμό τους, ή θα ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ όπως ΑΥΤΟΙ ξέρουν.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive