Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Κόκκινη Γραμμή στην κοινωνία το ειδικό Δικαστήριο.


Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Για να δημιουργηθεί εκείνη η απαραίτητη κοινωνική συναίνεση αλλά και η ψυχική ενότητα που χρειάζεται για να πάμε παρακάτω μονιασμένοι πρέπει να στηθεί Ειδικό Δικαστήριο.

Ειδικό Δικαστήριο για την οικονομία και για όσα θέματα παραλήψεις παραποιήσεις αμέλειες απιστίες greek statistic καθυστερήσεις ταλαντεύσεις έλλειψη σχεδίου ανοργανωσιά αστοχίες βλακείες τσαπατσουλιά μπορεί να στοιχειοθετηθεί αδίκημα και δεν έχει παραγράφει. Το Αδίκημα δεν βρίσκεται στην ανικανότητα ορισμένων αλλά στην εγκληματική παραπλάνηση όλων των υπολοίπων βάση σχεδίου με στόχο το πολιτικό όφελος. Αυτό έγινε και το ξέρουμε όλοι.

Εδικό δικαστήριο πρέπει να στηθεί για την κατά συρροή κατ επάγγελμα και κατ εξακολούθηση και βάση σχεδίου Δυσφήμηση σε βάρος της χώρας με σκοπό το πολιτικό όφελος. Αυτό έγινε και το ξέρουμε όλοι.

Ειδικό Δικαστήριο πρέπει ακόμη να στηθεί και για τα προεκλογικά ψέματα. Δεν αποδεχόμαστε ψέματα από τον πολιτικό κόσμο. Δεν αποδεχόμαστε το Ψέμα ως επιστήμη της προεκλογικής εκστρατείας. Ένας πολιτικός πρέπει να λέει κάτι και ο λόγος του να είναι συμβόλαιο Πρέπει τέλος πάντων να τιμώνται τα παντελόνια που φοράμε.

Οι συνθήκες είναι αντίστοιχες του 1922. Μετά την μικρασιατική καταστροφή. Και χωρίς απόδoση ευθυνών δεν πάμε παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive