Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.


Παλαιά η μέθοδος του ΚΚΕ και άκρως ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ!!
Πούλεγε κάποτε ο αείμνηστος Μανώλης Πυθαρούλης (Πρόεδρος της ΟΕΝΟ -ναυτεργάτες- μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ) ότι όταν είχε διαφωνήσει με την γραμμή του κόμματος, του είχαν ¨πλασσάρει" μέχρι και γυναίκες στο καράβι για να μαθαίνουν τι σκεφτόταν. Αυτά είναι γραμμένα σε βιβλίο απο την γυναίκα του Καλλιόπη.
Αυτή τη τακτική εφαρμόζουν ΠΑΝΤΑ και ΣΗΜΕΡΑ.
"Φύτεψαν" λοιπόν τον ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ τους ΚΑΙ στο ΛΑ.Ο.Σ και μάλιστα ως μέλος Νομαρχιακής στη Βόρεια Αττική, όπου κάνει μια χαρά τη δουλίτσα του. Ο Θεός όμως φυλάει τον κλέφτη αλλά ΚΑΙ τον νοικοκύρη. Διαβάσαμε δεκάδες διαλόγους του στο Facebook και φρίξαμε. Δείτε κι εσείς τις μεθόδους του ΚΚΕ και το πως επιβιώνουν τόσα χρόνια , σε στυλ MAFIA!!
***********************************

Toν ρωτάει λοιπόν αναγνώστης:

Ο MMitsos Loulelisitsos L.....is Einai enas t..........is pou thelei na bei stin omada omws ton exw dei se mia selida ethnikofasistiki na ton balw ?

Κυριακή στις 9:46 π.μ. ·
ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ Φ........ΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ; ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΟΜΟΥΤΡΑ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ . ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ
****************************
ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ:
Κυριακή στις 10:25 π.μ.
Mitsos Loulelis
Mitsos L......is
ΝΙΚΟΣ θεος ΤΣ.......ΗΣ ετσι τον λένε
Κυριακή στις 5:32 μ.μ.
*********************
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Δεν μας προξενεί ΚΑΜΙΑ περιέργεια. ΕΤΣΙ ήταν, ΕΤΣΙ είναι και ΕΤΣΙ θα είναι ΠΑΝΤΑ το προδοτικό, ανθελληνικό ΚΚΕ. Προσοχή χρειάζεται απο ΟΛΟΥΣ και.... μακρυά!!!

1 σχόλιο:

  1. ΚΚΕ. Το καρκίνωμα της Ελλάδος. Τους δώσαμε φωνή στην δημοκρατία και τώρα στα κρυφά θέλουν να την ανατρέψουν, παρασέρνωντας αθώους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive