Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Απίστευτο! Η Θ.Τζάκρη δίορισε 36 συγγενείς και συγχωριανούς στο ΥΠΠΟ;

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Σύμφωνα με την εφημερίδα Αποκαλύψεις και το NewsIt η υφυπουργός Εσωτερικών Θ.Τζάκρη προσέλαβε 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς στο Μουσείο Πέλλας.

Τελικά υπάρχει όπως είχε αναφέρει από την αρχή το NewsIt και άλλος υφυπουργός αγκάθι για την κυβέρνηση, για τον οποίο προκύπτει μείζον ηθικό, αλλά και πολιτικό ζήτημα,

Ο λόγος για την υφυπουργό Εσωτερικών με έδρα την Μακεδονία, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αποκαλύψεις που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, φέρεται να εμπλέκεται σε ένα όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων συγγενών και συγχωριανών της.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας.

Η εφημερίδα δημοσιεύει την λίστα της ντροπής με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς εώς ξαδέλφια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Τζάκρη κατάγεται από την Πέλλα όπου εκεί βρίσκεται το εν λόγω Μουσείο και κατοικεί στα Γιαννιτσά, ενώ έχει διατελέσει και αντινομάρχης Πέλλας.

Κάντε κλικ στην εικόνα να μεγαλώσει.

πηγη: Όργιο ρουσφετιού με προσλήψεις συγγενών από την υφυπουργό Εσωτερικών Θ.Τζάκρη

=======================

Σχόλιο: Το blog αναμεταδίδει την ειδηση με επιφυλάξεις και ερωτηματικά.

2 σχόλια:

  1. Τα πήρε πίσω ο Πεταλωτής μετα την επίθεση Καμμένου! Οι άνθρωποι είναι διχασμένες προσωπικότητες…



    σσΟ: Δεν ήμουν εγώ. Μία φωνή μέσα μου έλεγε ότι τα Blogs είναι ο Σατανάς και έπρεπε να τα καταστρέψω.

    Δείτε τον ορισμό της κωλοτούμπας! Είναι απίστευτα αυτά που λέει ο άνθρωπος. Είναι άνω ποταμών!

    Τα μπλόγκς είναι ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, που είναι πάρα πολύ σημαντικός”

    ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Θα ήθελα λίγο να ξεκινήσουμε, απ’ αυτή την ιστορία με τις φημολογίες κ.τ.λ. στις οποίες αντιδράσατε κι εσείς χθες και δόθηκε η υπόσχεση σε κάποιους, ότι σκέφτεστε να πάρετε μέτρα κατά των μπλοκς κ.τ.λ…

    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ναι. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε και το είδα και σε μπλογκ. Είδα βέβαια και μία ατυχέστατη δήλωση του κ. Καμμένου, ο οποίος και χθες το βράδυ, σ’ ένα τηλεοπτικό κανάλι, ο οποίος μάλλον ή δεν άκουσε αυτά που είπα ή δεν τα διάβασε ή δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί αυτά που διαβάζει ή ακούει.

    ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Τι εννοείτε τώρα ακριβώς. Δηλαδή, τι παρεξηγήθηκε κατά τη γνώμη σας, απ’ αυτά τα οποία είπατε;

    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Κατ’ αρχάς εγώ, δεν είπα για τα μπλογκς, τίποτα. Είπα ότι κάποιοι κρύβονται από την ανωνυμία, εκμεταλλευόμενοι τα σύγχρονα μέσα, για να λασπολογήσουν και για να βάλλουν την κυβέρνηση. Αλλά εγώ, δεν μίλησα για τα μπλόγκς και για τις ιστοσελίδες. Βεβαίως, κάποιοι, όπως θα μπορούσαν και μέσα από εφημερίδες, επέλεξαν τα μπλόγκς που είναι και ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, που είναι πάρα πολύ σημαντικός. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί όλα αυτά τα μέσα, ίσα-ίσα έχουν αλλάξει και τον τρόπο επικοινωνίας των πολιτών. Τώρα το πώς αυτό ερμηνεύθηκε ότι θα πάρουμε μέτρα κατά των μπλόγκς, κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί. Και μάλιστα όποιος διαβάσει τη χθεσινή ενημέρωση πολιτικών συντακτών θα δει ότι συνάδελφός σας δημοσιογράφος με ρώτησε διευκρινιστικά τι εννοώ και εξήγησα ότι θ’ αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο κι αυτό είναι μια ξεκάθαρη απάντηση.

    ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Άρα λοιπόν δεν σκέφτεστε κάποια μέτρα;

    Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο!!!

    Antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive