Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

TI ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΚΛΑ ΤΟΥ; ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ "ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ - ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;



Οι έξι συλληφθέντες, οι οποίοι κατά την Ελληνική Αστυνομία αποτελούν την καρδιά της ένοπλης οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Η πρώτη φάση της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής με τον εντοπισμό έξι ατόμων, καθ' όλα γνωστών στην Αστυνομία εδώ και χρόνια, -ορισμένα εξ αυτών, δε, εδώ και δύο δεκαετίες- ολοκληρώθηκε.

Ακούστε τη ραδιοφωνική συνομιλία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τον «Κάιν», ενεργό άτομο στον αντιεξουσιαστικό χώρο, που σχολιάζει με οργή τον τρόπο παρουσίασης από τις τηλεοπτικές συχνότητες της υπόθεση της σύλληψης των «έξι»:





και οι «μαύροι γάτοι» μέσα

Η ελίτ της διαφθοράς έξω

Οι συλληφθέντες είναι προφανώς εχθροί της κοινωνίας, κατά το κατηγορητήριο που τους απευθύνεται.
Οι τουλάχιστον 5, πρώην υπουργοί (Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Λιάπης, Χατζηδάκης, Στυλιανίδης), με αποχρώσες ενδείξεις ενοχής και ενοχοποιητικά στοιχεία που χρήζουν άμεσης δικαστικής διερεύνησης, παραμένουν στο απυρόβλητο και κυρίως στο «ακαταδίωκτο» με πρόφαση τον Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών.

SKEFOMASTEELLHNIKA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive