Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Το χρίσμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου πήρε εκ νέου από τη Ρηγίλλης ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.
Ο κ. Κακλαμάνης σε δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ήταν και πάλι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, ανεξαρτήτως από τις αποφάσεις που θα λάμβανε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Η πρόωρη και αυτόνομη αυτή ανακοίνωση προθέσεων από τον κ. Κακλαμάνη φέρεται να είχε ενοχλήσει τη Ρηγίλλης, οι σχέσεις ωστόσο εξομαλύνθηκαν.
Την Τετάρτη, ο κ. Σαμαράς θα βρεθεί στην έδρα του κ. Κακλαμάνη στην πλατεία Κοτζιά, με την ευκαιρία της παρουσίασης βιβλίου.
Δήλωση στήριξης υπέρ του κ. Κακλαμάνη είχε κάνει και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνοντας πρόθυμος να τον στηρίξει.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1128191&rss=yes

1 σχόλιο:

  1. Μετά την χυλόπιτα των Νεολαίων του κόμματος στο σαμαρολάγνο Χατζή, ο Αρχηγαντώνης υφίσταται άλλη μια δεινή στρατηγική ήττα στο πλαίσιο των εσωκομματικών και ευρύτερων πολιτικών του σχεδιασμών. Αναγκάζεται, κυριολεκτικά σύρεται, να παράσχει και πάλι την επίσημη στήριξη της ΝΔ στον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη. Το άλλοτε "πρωτοπαλίκαρο" του Σαμαρά (στα χρόνια της ΠΟΛΑΝ) ήταν ο πρώτος που υπέγραψε την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη, κάτι που "πλήγωσε" βάναυσα τον πρόεδρο Αντώνη, και έθεσε τον Δήμαρχο σε καθεστώς δυσμένειας από τη νέα ηγετική παρεούλα των Λαζαριδομουρούτηδων... Όμως, ο Νικήτας δεν είναι χαρτί που καίγεται εύκολα. Τόσο η απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος, ανεξάρτητα από την απόφαση του Σαμαρά να τον στηρίξει ή όχι, όσο και η πρόθεση του Καρατζαφέρη να τον ενισχύσει εκλογικά υποχρέωσαν, τελικά, το Ζιγδαντώνη να πιει και αυτό το πικρό ποτήρι... Στην... υγειά σου, Πρόεδρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive