Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Πανικός στη Γερμανία από έκρηξη βόμβας



Πανικός επικρατεί στη Γερμανία μετά τις αυστηρές δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου που μάλωσε τους Γερμανούς για την πολιτική που ακολουθούν στην ΕΕ.
Ο προφήτης αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των NBAer έστειλε επίσης προειδοποίηση στους Πορτογάλους ότι θα αποτελέσουν το επόμενο θύμα των κερδοσκόπων. Οι Πορτογάλοι που δεν γνώριζαν τίποτα ευχαρίστησαν τον Έλληνα πολιτικό για την προειδοποίησή του και τον ενέταξαν στη λίστα των νέων Άγιων που θα γιορτάζονται από εδώ και πέρα στη χώρα τους.
Σημείωση:
Ο λαλίστατος κ. Πάγκαλος μέσα σε όλα όσα είπε ΞΕΧΑΣΕ να αναφερθεί στα spread των 10-ετών ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου που ξεπέρασαν τις 400 μονάδες βάσης αποδεικνύοντας το πόσο σοβαρά πήραν οι αγορές τα άσχετα, αισχρά και αστεία μέτρα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.
http://politikiprotasi.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Μικρή αληθής πληροφορία για τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλεσμένος για να κάνει μια ομιλία για το έργο συγκεκριμένου ποιητή. Εμφανίσθηκε πρόχειρα ("καλλιτεχνικά") ντυμένος με κοτλέ σακάκι και χρωματιστό πόλο. Καθηγητής πανεπιστημίου που παρακολουθούσε την εκδήλωση, μετά την ομιλία συνομίλησε ιδιωτικώς με τον Αντιπρόεδρο. Εκεί που μιλούσαν, λέει ο καθηγητής, ο Πάγκαλος έκλασε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive