Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Εθνική συνεννόηση «για τις συνέπειες του ΔΝΤ» ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης

«Λύση εκτάκτου ανάγκης» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης την εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην παροχή βοήθειας στη χώρα μας.

«Λύση εκτάκτου ανάγκης» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης την εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην παροχή βοήθειας στη χώρα μας και ζήτησε εθνική συνεννόηση για την «αντιμετώπιση των συνεπειών του».

Γ. Καρατζαφέρης: Λύση εκτάκτου ανάγκης το ΔΝΤ

Ερωτηθείς σχετικά, αν και σημείωσε πως το ΔΝΤ δεν είναι «η καλύτερη δυνατή λύση» αλλά «μια λύση εκτάκτου ανάγκης» κάλεσε όλους σε συστράτευση: «Αυτό που με φοβίζει όμως είναι ότι δεν υπάρχει μια εθνική συνεννόηση για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες του Δ.Ν.Τ. Καλώ όλους, απ’ όλα τα μετερίζια, να προσέξουν και να προστρέξουν σ’ έναν εθνικό διάλογο που θα κάνει αυτά τα μέτρα που αναγκαστικά θα κληθεί να πάρει η υπό κατοχή κυβέρνηση πιο "εύπεπτα" για τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive