Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Όλη η αλήθεια για την τοποθέτηση κάμερας έξω απο το γραφείο του Δρούμπαλη.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Την είχαν πάρει για αλλού και την χρησιμοποίησαν αλλού.


Τον Σεπτέμβρη του 2009 διαβάσαμε στη Μεσσηνιακή Εφημερίδα «Θάρρος» για μια περίεργη υπόθεση σχετικά με κάμερα παρακολούθησης έξω από το γραφείο του τότε διοικητή του Νοσοκομείου Φώτη Δρούμπαλη.

Σε εκείνο το δημοσίευμα ο κος Δρούμπαλης αρχικώς είχε αρνηθεί κατηγορηματικά την ύπαρξη τέτοιας κάμερας στην επικοινωνία που είχε η Εφημερίδα με τον τότε διοικητή.
Σε δεύτερη επικοινωνία της εφημερίδας με τον τότε διοικητή, ο κος Δρούμπαλης είχε θυμηθεί καλύτερα πως τελικώς είχε ληφθεί απόφαση για τοποθέτηση κάμερας σε εξωτερικό χώρο που θα «βλέπει» τις πόρτες δύο αποθηκών εκτός του νοσοκομείου, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα.
Πάμε να δούμε όμως τι πραγματικά συνέβη. ........

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2009 ο αποθηκάριος του νοσοκομείου Κος Φρούσσος Γεώργιος με εσωτερικό έγγραφο είχε ζητήσει από τον Διοικητή του νοσοκομείου να μεριμνήσει για ενίσχυση της φύλαξης της κεντρικής αποθήκης για να αποφευχθεί τυχούσα κλοπή ή δολιοφθορά.

Στο ίδιο έγγραφο ο τέως διοικητής του νοσοκομείου σημείωσε χειρόγραφα «Εγκρίνεται η άμεση προμήθεια συστήματος καταγραφής για το πίσω μέρος της κεντρικής αποθήκης. Να χρησιμοποιηθεί η εταιρία φύλαξης του νοσοκομείου.»
Μια κάμερα που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ για τον σκοπό που αγοράστηκε και φυσικά δεν ήταν εξωτερικού χώρου παρά εσωτερικού.

Η κάμερα κατά περίεργο τρόπο τοποθετήθηκε ακριβώς απέναντι από το γραφείο του τέως διοικητή και μάλιστα καμουφλαρισμένη για να μην φαίνεται.
Η τιμή της κάμερας ήταν 900 ευρώ συν 19% ΦΠΑ Δηλαδή 1.100 ευρώ.
Προμηθεύτρια εταιρία η TRUST Security εταιρία που έχει αναλάβει την φύλαξη του νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Τα έγγραφα αυτά καίνε τον τέως διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και γεννιούνται κάποια ερωτήματα σχετικά με την στάση του.

► Γιατί αρχικά ο κος Δρούμπαλης αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε ανάμειξη του με την κάμερα?

► Γιατί ο κος Δρούμπαλης εφόσον έλαβε απόφαση αγοράς για την τοποθέτηση κάμερας έξω από τις αποθήκες –όπως του είχε ζητηθεί- δεν τοποθετήθηκε εκεί και τοποθέτησε απέναντι από το γραφείο του?

► Γιατί ο κος Δρούμπαλης αγόρασε τις κάμερες με απευθείας ανάθεση και όχι με διαγωνισμό όπως προβλέπονται οι διαδικασίες των δημοσίων υπηρεσιών???

Η απόφαση που ελήφθη για την αγορά της κάμερας από την TRUST SECURITY ήταν για κάμερα εξωτερικού χώρου ενώ αυτή που τοποθετήθηκε ήταν κάμερα εσωτερικού χώρου.
Από αυτά και μόνο τα ερωτήματα αποδεικνύεται η "περίεργη" στάση και συμπεριφορά του κου Δρούμπαλη απέναντι στο μέγα ζήτημα, που έχει και ποινικές – νομικές προεκτάσεις, με την εξαφάνιση δημοσίου υλικού από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας...
Μπορεί, άραγε, ο τέως Διοικητής να μας απαντήσει???

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά New

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive