Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ! Ληστείες ….Ληστειες…. Ληστείες ….Ληστειες….



"Μεγαλη προσοχη στο φαναρι Νικηφορου και Αγ-Κωνσταντινου στην Ομόνοια "

"Ναι μιλαω για το στενο οπου καθε σαββατοκυριακο στηνεται ενα παζαρι κυριολεκτικα ΠΑΝΩ στο δρομο και που εκμεταλευονται τον οχλο καποιοι μεταναστες και κλεβουν οτι σταθει στο φαναρι !
Σου αποσπα την προσοχη ο ενας και ο αλλος ερχεται απο πισω και αρπαζει οτι μπορει !
Δεν δισταζουν πουθενα ! Οχι μονο ...κλεβουν ,κλωτσανε αμαξια και τσαμπουκαλευονται στους οδηγους που προσπαθουν να περασουν το δρομο (μια ημερα εκανα 7 λεπτα για να διασχισω 50 μετρα δρομου και ειδα μπροστα στα ματια μου να κλωτσανε ενα αμαξι που πατησε ενα σεντονι που ειχαν απλωμενο μεσα στη ΜΕΣΗ του δρομου και ο οδηγος ηταν εντρομος αφου του την πεσανε 5-6, αν δεν επεμβαιναμε 3-4 ατομα απο το καφενεδακι και αλλοι οδηγοι θα τον ειχαν κλεψει και λιντσαρει εκμεταλευομενοι παντα τον οχλο).
Η μονη αστυνομευση στη περιοχη ειναι οταν περναει καποιο περιπολικο η καποιοι της ομαδας Ζ και απλως κοιτανε χωρις να επεμβαινουν, καμια φορα καθονται 5 λεπτα οι αστυνομικοι και οι μεταναστες περιμενουν στη γωνια μεχρι να φυγουν και μετα ξανα απο την αρχη !
2 ατομα της ασφαλειας αν εβαζαν καθε μερα στο συγκεκριμενο σημειο θα επιαναν λαβρακια (τσαντακηδες, τη σπειρα που σπαει τα αυτοκινητα αλλα και τη σπειρα που κλεβει συστηματικα στο φαναρι κινητα κτλ) αλλα προφανως ΔΕΝ θελουν και αφηνουν τους μεταναστες να οργιαζουν εις βαρος ολων.
Η περιοχη Αγ-Κωνσταντινου - ζηνωνος - Νικηφορου - Μενανδρου ειναι Γκεττο με την ανοχη της αστυνομιας ! "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Μεταμόρφωση. Έδεσαν και φίμωσαν ιδιοκτήτη επιπλοποιείου
Δραματικές ώρες έζησε στα χέρια δύο κακοποιών ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με έπιπλα, στη Μεταμόρφωση.
Παρότι το κατάστημα βρίσκεται σε πολυσύχναστο σημείο, επί της Λεωφόρου Τατοΐου 184, οι θρασύτατοι ληστές εισέβαλαν περίπου στις 7:30 το απόγευμα και, με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη. Όμως, για να κάνουν ανενόχλητοι τη… δουλειά τους, τον έδεσαν με μονωτική ταινία και τον φίμωσαν.
Στη συνέχεια αναστάτωσαν το γραφείο του και, αφού πήραν όσα χρήματα βρήκαν, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Νέα Ιωνία Άγριος ξυλοδαρμός για 20 ευρώ
Αδίστακτοι ήταν τρεις κακοποιοί που επιτέθηκαν σ’ έναν αλλοδαπό στις 5:30 τα ξημερώματα. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν επί της Εθνικής Αντιστάσεως 2 στη Νέα Ιωνία, όταν τον προσέγγισαν οι δράστες και με ένα ξύλινο κοντάρι, άρχισαν να τον χτυπούν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.
Στη συνέχεια του αφαίρεσαν τα 20 ευρώ που είχε μαζί του και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το πλήρωμά του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο θύμα.

Άρπαξαν 500 ευρώ από κατάστημα ψιλικών στο Χαλάνδρι
Τρομοκρατημένοι είναι οι ιδιοκτήτες περιπτέρων και ψιλικατζίδικων, καθώς έχουν γίνει ο εύκολος στόχος των κακοποιών για λίγα μετρητά. Δύο άγνωστοι εισήλθαν χθες βράδυ σε κατάστημα ψιλικών, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Ζ. Πηγής, στο Χαλάνδρι.
Απειλώντας με όπλο τον ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ

Του έκλεισαν το δρόμο και τον λήστεψαν
Κινηματογραφική ήταν η ληστεία στην οδό Νικηταρά στην Πετρούπολη.
Την ώρα που ένας έμπορος τσιγάρων κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην οδό Βαλτετσίου είδε ξαφνικά να πετάγεται μπροστά του από τη γωνία της οδού Νικηταρά ένα αυτοκίνητο.
Ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει και τότε από το άλλο αυτοκίνητο πετάχτηκαν δυο κουκουλοφόροι ληστές με τα όπλα στα χέρια.
Απείλησαν τον 41χρονο και τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τα περίπου 95.000 ευρώ που είχε συγκεντρώσει από τις παραδώσεις τσιγάρων στα καταστήματα και τα περίπτερα.
Όπως αποδείχθηκε οι δυο δράστες είχαν κλέψει το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν καθώς το παράτησαν στο σημείο και έφυγαν με μοτοσικλέτα...

Έριξαν δυναμίτη σε νυχτερινό κέντρο
Δυναμίτη στην οροφή του νυχτερινού κέντρου «Φαντασία» έριξαν χθες τα ξημερώματα άγνωστοι αναστατώνοντας ολόκληρη την περιοχή των Σεπολίων. Μάλιστα, τα τηλέφωνα της Αμεσης Δράσης πήραν φωτιά, καθώς δεκάδες έντρομοι πολίτες ήθελαν να ενημερωθούν για το τι είχε συμβεί. Επιτόπου έσπευσαν....πληρώματα περιπολικών που άρχισαν να χτενίζουν όλη την περιοχή για να βρουν το σημείο της έκρηξης. Ομως, οι άγνωστοι είχαν ρίξει τον δυναμίτη στην οροφή του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, με αποτέλεσμα να μην προκληθούν ζημιές στην πρόσοψη του κέντρου και οι αστυνομικοί να μην αντιληφθούν ότι η «Φαντασία» ήταν ο στόχος των δραστών. Γι’ αυτό αφού εξέτασαν όλα τα κτίρια της περιοχής, διαβίβασαν στο κέντρο τους πως δεν βρέθηκε τίποτε και πίστεψαν πως ο θόρυβος ίσως προήλθε από κάποιο κεραυνό, καθώς εκείνη τη στιγμή ψιλόβρεχε. Τελικά χθες το απόγευμα, όταν οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης πήγαν να ανοίξουν το κατάστημα, είδαν τις υλικές ζημιές που είχε προκαλέσει στην οροφή η δυναμίτιδα και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Από τις πρώτες έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως η ποσότητα του δυναμίτη που ρίχτηκε στην οροφή του κέντρου ήταν πάνω από δύο κιλά. Το πιο σοβαρό από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι να πρόκειται για κάποιο «μήνυμα» προς τους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου από άτομα με τα οποία έχουν προσωπικές διαφορές. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.
εσπρεσσο

"Ληστεία στον Γέρακα Αττικής με την απειλή μαχαιριού"

"Στον Γέρακα Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην οδό Έβρου δύο άγνωστοι σταμάτησαν περαστικό με την απειλή μαχαιριού του πήραν το κινητό του και 80 ευρώ. Αυτή την στιγμή οι δράστες αναζητούνται από τις αρχές."


Θεσσαλονίκη Προσπάθησε να κλέψει πορτοφόλι από ηλικιωμένη
Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη, από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ», 38χρονη αλλοδαπή, την ώρα που επιχειρούσε να αφαιρέσει το πορτοφόλι από ηλικιωμένη γυναίκα.
Το θύμα βάδιζε σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης και δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της αλλοδαπής, την οποία όμως εντόπισαν οι αστυνομικοί.
Η 38χρονη θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Διπλό «χτύπημα» με καλάσνικοφ
Οπλισμένοι με καλάσνικοφ ήταν δύο άγνωστοι που λήστεψαν χθες βράδυ διαδοχικά, αρχικά πρατήριο υγρών καυσίμων και εν συνεχεία μίνι μάρκετ, στο 3ο χλμ. της νέας εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων.
Οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες, άρπαξαν το ποσό των 1.500 ευρώ από το βενζινάδικο, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτά. Στη συνέχεια έκλεψαν άλλα 1.000 ευρώ από το μίνι μάρκετ.

Αλεξανδρούπολη Έκλεψαν από ναό, δύο εικόνες του 1827
Δυο ξύλινες εικόνες, οι οποίες αποτελούσαν δωρεές πιστών και χρονολογούνται από το έτος 1827 αφαίρεσαν χθές άγνωστοι από το ξύλινο τέμπλο ναού στον Άβαντα Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, που αναζητούνται, μπήκαν στην εκκλησία από ανασφάλιστη κεντρική πόρτα.

Συνέλαβαν δύο διαρρήκτες στην Θεσσαλονίκη

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 20 Απριλίου είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στην οδό Αρχιμήδους.
Οι δράστες μάλιστα είχαν χτυπήσει την ιδιοκτήτρια, η οποία βρισκόταν στο διαμέρισμα όταν μπήκαν και της πήραν 375 ευρώ.
…………………..
Πειραιάς Διαρρήκτης με πλούσιο… βιογραφικό
Περισσότερες από 12 διαρρήξεις αυτοκινήτων, μέσα σε δύο ημέρες, είχε πραγματοποιήσει στην περιοχή του Πειραιά ένας 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.
Ο νεαρός παραβίαζε την πόρτα των οχημάτων και αφαιρούσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ραδιοκασετόφωνα και άλλα αντικείμενα.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 ράδιο – cd, 1 τηλεχειριστήριο, 1 ηλεκτρονική συσκευή πλοήγησης και 1 ενισχυτής αυτοκινήτου.

Αλβανοί Είχαν κρύψει 4 κιλά χασίς

Τέσσερα κιλά ινδικής κάνναβης είχαν κρύψει σε αγροτική περιοχή της Αγιάς Χανίων δύο Αλβανοί, 26 και 29 ετών, που συνελήφθησαν τη Δευτέρα. Οι κινήσεις τους ήταν γνωστές στους αστυνομικούς, οι οποίοι τους είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση τις τελευταίες ημέρες. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, την ώρα που προσπαθούσαν να πάρουν από την κρυψώνα τους τα ναρκωτικά. Μόλις αντελήφθησαν τους αστυνομικούς, οι Αλβανοί προσπάθησαν να διαφύγουν, χωρίς επιτυχία. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive