Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανακοινώνει την ίδρυση νέου κόμματος η Ντόρα!! ΩΧ! ΩΧ! Αρχισαν τα ... όργανα Αντωνάκηηηη

"Μεγάλη η δυναμική του νέου κόμματος"

Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοινώνει και επίσημα η κ.Ντόρα Μπακογιάννη την Τετάρτη 7 Απριλίου 2010 .
Το όνομα του νέου κόμματος όπως σας είχαμε ενημερώσει ξανά σε προηγούμενη ανάρτηση μας είναι..."ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" και το σήμα αυτού "πολλά αστέρια με πράσινο και μπλε μαζί".
Απο ενημέρωση απο πολύ στενό συνεργάτη της μένει μόνο το πού θα ανακοινωθεί μιάς και η κ. Μπακογιάννη σκέφτεται και το ενδεχόμενο να γίνει σε μία εκ των ιδιαιτέρων πατρίδων της,την Ευρυτανία ή την Κρήτη.
Πολλά τα δυσαρεστημένα στελέχη απο την ΝΔ που θα συμμετέχουν στο νέο κόμμα αλλά και στελέχη του ΛΑΟΣ .Μεταξύ αυτών οι Μεϊμαράκης, Πολύδωρας, Σπηλιωτόπουλος, Σιούφας, Παυλόπουλος, Παυλίδης κ.α. μπάν», ενώ θα προσχωρήσει αμέσως και ο Καρατζαφέρης .
Στο κόμμα «Νέα Ελλάδα» η Ντόρα Μπακογιάννη θα καλέσει τους υποστηρικτές της στη ΝΔ, αλλά και πολιτευτές του κεντρώου χώρου, στους οποίους θεωρεί οτι έχει σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά.
Απόδειξη όλων αυτών οπου λέμε είναι ότι εδώ και 2 μήνες την περίοδο η Ντόρα Μπακογιάννη διεξάγει μυστικές δημοσκοπήσεις για να δει τη δυναμική του νέου κόμματος.
Μετά την ανακοίνωση του κόμματος η Ντόρα θα "οργώσει" την Ελλάδα
Περισσότερα σε λίγο ....με το νέο σήμα του κόμματος
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Kαι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Ε;;

9 σχόλια:

  1. αιντε ρε , σιγα τα αυγα ... ΚΑμια αλλη μαλακια δε σκεφτηκες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σας πώ την βασική λογική του τί πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Η σταδιακή ενημέρωση που κάνω είναι ακριβώς για να μπορέσω να δώσω μία πρακτική και εφαρμόσιμη απάντηση στον Λαό για το τί μπορεί να κάνει άμεσα.

    Συνεπώς, συγχωρήστε μου την έλλειψη λεπτομερειών σε αυτή την φάση αλλά ακούστε την βασική λογική :

    Οι απλές πορείες τύπου ΚΚΕ / ΣΥΡΙΖΑ /ΓΣΕΕ / ΑΔΕΔΥ, αλλά και κάθε τέτοια πορεία που όλο το φάσμα κομματικής / συνδικαλιστικής οργάνωσης χρησιμοποιεί, δεν λειτουργούν πλέον διότι οι οργανωτές σιγουρεύονται ότι τίποτα δεν θα βγεί από αυτές. Μόνο ( και αυτό είναι πολύ σημαντικό ) το φρόνημα του Λαού ενδυναμώνουν αλλά τα ΜΜΕ κάνουν άκρως επιθετική πολιτική φίμωσης και λογοκρισίας, καλύπτοντας την κυβέρνηση ώστε να μην ανταποκρίνεται σε αυτές.

    Αυτό που ο Λαός πρέπει να κάνει λοιπόν είναι μαζική ταυτόχρονη πανελλήνια κινητοποίηση με μία μεγάλη διαδήλωση, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΪΚΟ με πολλές υπογραφές ( χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα 60% του Λαού ) που να είναι ένα κείμενο βασισμένο στα Συνταγματικά και Ανθρώπινα Δικαιώματα μας και με το οποίο να απαιτούμε από την κυβέρνηση να συμμορφωθεί, ειδ' άλλως βάσει του Συντάγματος όλοι οι υπογράφοντες να αρνούνται να την αναγνωρίσουν και αυτή και τους νόμους της.

    Είναι το Δημοψήφισμα που μας αρνούνται, είναι καθ' όλα νόμιμο / Συνταγματικό και είναι αναίμακτο και ειρηνικό, αλλά έχει την δυνατότητα να κόψει την φόρα των κυβερνούντων.

    Η οργάνωση που χρειάζεται είναι ελάχιστη αλλά η απόδοση που θα έχει θα είναι πολλαπλάσια.

    Υπενθυμίζω ότι αυτή είναι μία πρώτη γενική ιδέα για εφαρμογή της Δημοκρατίας.

    Λεπτομέρειες και οι επόμενες κινήσεις θα υπάρξουν στο μέλλον όταν και εφ' όσον ο Λαός αποφασίσει να κινηθεί.

    Η κατάσταση όπως εξελίσσεται θα μας αναγκάσει, θέλοντας και μη, να λάβουμε θέση στο τί θέλουμε από την ζωή μας και πόσο εννοούμε να γίνουμε ενεργοί για να το αποκτήσουμε και να ζήσουμε : δεν μας αφήνουν επιλογή, ή θα είμαστε είλωτες - κολλήγοι ή θα είμαστε Ελεύθεροι Άνθρωποι και θα ζούμε πάνω από τα όρια της φτώχειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

    ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ ΣΚΗΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!!

    86.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

    ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ?ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ...ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟ ?

    ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ

    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=
    31/03/2010&id=147156

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην το γελας καθολου σιδερη να τη δεις αυριο μεθαυριο προεδρινα του λα.ο.ς κ να τραβατε τις κω..τριχες σας!!!αφου ετσι κ αλλιως, ο μπαμπακας της εχει τα κλειδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενώ θα προσχωρήσει αμέσως και ο Καρατζαφέρης

    AYTO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή πρωταπριλιά Δημητράκη...τσίμπα και ένα αρχιδακι τώρα για να μην παραπονιέσαι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive