Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Η συνέχεια της συνέντευξης του Άδωνι Γεωργιάδη στο HELLAS-ORTHODOXY

TOTE :Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009, Ήταν καλός ο Άδωνις, Μετά, στό δρόμο χάλασε! Την παροιμία με το φίδι στον κόρφο, την θυμάται κάποιος;;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΑΛΛΑ...



Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ είχε την καλοσύνη να απαντήσει σε μερικές ακόμα ερωτήσεις μας (διαβάστε το πρώτο μέρος εδώ) και τον ευχαριστούμε γι'αυτό.Τις δημοσιεύουμε εδώ:


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>> Άδωνις Γεωργιάδης


5 σχόλια:

  1. Ουτε καλος ηταν ουτε κακος.Μια μικρη συνεντευξη εδωσε,οπως ο Μιχαλολιακος,ο Λεβεντης κλπ.Προς ενημερωση σου,παντως το ιστολογιο υπαρχει απο ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2008.Κοψε λοιπον τα περι φιδιου στον κορφο και γραψε επιτελους ενα αρθρο χωρις πατροναρισμα απο τα αφεντικα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγήκαν πολλά συμπεράσματα για μερικούς, και ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπουμπουκοοοοοοοοοοο, ελααα
    ΜΠΑΝΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕ Δημητράκη, εάν περνούσε από το χέρι μου θα σού το έστελνα αδιάβαστο το μπουρδέλο σου, και θα σε τρέλαινα στις αγωγές. Είσαι ένας ανοιχτός βόθρος, μια μπόχα πού βρωμίζεις τα πάντα γύρο σου. ΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive