Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ BLOGG. Του γωστού ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΚΟΥ .. "IXNOS" φυσικά, και την απάντησή μας.

Kαι μια απάντηση ΑΠΟ ΤΟ IXNOS στην αργυρώνητη γραφίδα του υπαλλήλου Σιδέρη που είχε το θράσος να κάνει και σχόλιο στις Θερμοπύλες.

Δηλαδή εσύ κύριε Σιδέρη δεν βλέπεις το: “εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης πολιτικής και ηθικής απαξίωσης των στελεχών εκείνων που διατηρούν ακόμη το θάρρος και την παρρησία να έχουν άποψη και γνώμη και να τολμούν να την εκφράζουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα” της κας προέδρου; Ίσως φταίει το εγκεφαλικό. Εάν είναι έτσι δικαιολογείσαι, διότι διαφορετικά μάλλον είσαι αρχιπροβοκάτορας του πατριωτικού χώρου. Το να πετιέσαι κάθε φορά σαν την… πορδή να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, και πολιτικά πρόστυχα του αφεντικού σου ,(διότι περί αφεντικού πρόκειται), το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι γραφικός. Στο κάτω-κάτω κύριε μισθωτέ, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να εκφράζεις πολιτική θέση αφού είσαι φύση και θέση, εξαρτώμενος από τον ψωρομισθουλάκο που σου πετά ο χέρι-χερις. Όταν αυτή η κυρία δυσαρεστημένη έκανε τον αγώνα της για το μόρφωμα σου με προσωπικό κόστος, εσύ ξημεροβραδιαζόσουν στα γραφεία των πρασινοφρουρών και σε είχε απέναντι. Τώρα τι μας το παίζεις (ένεκα τιμήματος) ? σύνορκος ; Eνα παλιολαμόγιο του κερατά είσαι. Βγάλε λοιπόν τον σκασμό και αφιερώσου στην… μάσα μαζί με το σοι σου διότι μάθαμε ότι έχεις βάλει στην μάσα και συγγενείς σου. Πως λέει ο λαός; Σόι πάει το..βασίλειο. Εάν έχεις να της προσάψεις τίποτε άλλο από πολιτική θεση, εδώ είμαστε.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Εκτός απο υβριστικές βλακείες κενές περιεχομένου, δεν εχει τίποτα άλλο το ... ρεπερτόριό σου; Τάχουμε ξαναπεί αλλά εσυ έχεις πρόβλημα φαίνεται.
Πάμε πάλι απ την αρχή.
α) ΔΕΝ είμαι μισθωτός αλλά συνταξιούχος εθελοντικά προσφερόμενος, άρα ΔΕΝ έχω αφεντικό αλλά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ αρχηγό.
β) Οντως η προσφορά της αναφερόμενης κυρίας στο ΛΑ.Ο.Σ δεν είναι συγκρίσιμη με κανενός μας και ειδικά με εμένα, που όντως προήλθα απο το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, αφού τότε ΔΕΝ υπήρχε ΛΑ.Ο.Σ , όμως δεν θα μου στερήσει ΚΑΝΕΝΑΣ τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ μου δικαιώματα και την συμμετοχή μου στον πολιτικό χώρο που επέλεξα να προσφέρω. ΚΑΠΟΙΟΥΣ τους ενοχλεί αυτό, αλλά νάπρεπε να με απασχολεί;
Γ) Όλοι οι κομματικά διατιθέμενοι ως ΣΤΕΛΕΧΗ δεν υπογράφουν ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΣΗΣ αλλά είναι τη διάθεση των οργάνων για την χρησιμοποίησή τους ή την αλλαγή θέσης, ανάλογα με τις ανάγκες της οργάνωσης και την ανάγκη ανάδειξης και ΝΕΩΝ στελεχών. Δεν είναι δυνατόν να "κολλάμε με UXU" σε κάποια θέση και να αρνούμαστε την όποια μετακίνηση για τους πιο πάνω λόγους.
Ανεξάρτητα με το αν πετύχαμε ή όχι, είναι υποχρέωσή μας να ανοίγουμε δρόμους και σε όσους θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους.
Διαφορετικά τα κόμματα δεν θα ήταν ζωντανοί οργανισμοί, αλλά κλάμπ για ζόμπυ.
Αντιπαρέχομαι το ακατάσχετο υβρεολόγιό σου - αν και μ`αρέσουν οι κόντρες- για μην δώσω αφορμή για νέα εμμετικά σου σχόλια.
Αργύρης Σιδέρης

2 σχόλια:

  1. Συναγωνιζεται τον Η-Ο στις αθλιοτητες το εν λογω μπλογκ...ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρεωκοπησαν τη χωρα,ο καρατζαφερης φταιει...συννεφο η ανοησια στην ταλαιπωρη πατριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απάντηση στο μπλογκ Ixnos:
    http://melostisneos.wordpress.com/2009/10/23/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BA-ixnos/

    Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive