Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ Ο... "ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ" :Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ "Είναι ηλίθιοι στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης"


**ΕΚΡΗΞΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
Το θέμα αυτό προκάλεσε την έκρηξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Μιλώντας το Σάββατο σε ημερίδα του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης στην Αθήνα ο Θόδωρος Πάγκαλος επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά των επτά μελών της Ν.Ε. που ψήφισαν υπέρ της
απόφασης, με την οποία ζητείται μεταξύ άλλων να χορηγείται ιθαγένεια μόνον σε όσους έχουν «επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας», αλλά και εφόσον διαθέτουν «έμπρακτη απόδειξη ενδιαφέροντος και φιλοπατρίας για την Ελλάδα!».
«Όσοι ψήφισαν αυτήν την απόφαση είναι κάπου δεξιά από τον Καρατζαφέρη. Είναι τελείως ηλίθιοι, δεν έπρεπε να κινούνται στην κοινωνία ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο!», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος. Οργισμένος και εκτός εαυτού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συνέχισε λέγοντας: «Απαιτούν από τους μετανάστες που θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια να γνωρίζουν καλά την ελληνική ιστορία και την ελληνική γλώσσα. Καταλαβαίνετε ότι με βάση μόνο αυτό το κριτήριο περίπου από το μισό ελληνικό λαό πρέπει να αφαιρεθεί η ιθαγένεια. Είναι γελοίο», τόνισε και απευθυνόμενος στον παρευρισκόμενο γραμματέα Σωκράτη Ξυνίδη είπε: «Δεν ξέρω μέσα από ποιες διαδικασίες αναδείχθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής στη δεύτερη πόλη της χώρας, αλλά προφανώς, κύριε Σωκράτη, εκεί πρέπει να παρέμβεις».
Και εξήγησε: «Κάλεσε μία ολομέλεια της Θεσσαλονίκης και βάλε τους -αν η Θεσσαλονίκη είναι έτσι- δίπλα στον Ψωμιάδη και τον Καρατζαφέρη, να τους κάνουμε αγάλματα εκεί να τελειώνουμε».
http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=52449

11 σχόλια:

  1. αντε πεθανε ρε σαπιοκοιλια ποθ το ονειρο σοθ ειναι να κανεις την ελλαδα ισλαμικη εγχρωμη χωρα . απο ποτε εχεισ να δεισ το πουλι σοθ ρε χοντρομπαλα λαιμαργε , σκατομηχανη .αντε πεθανε μπς και προσφερεις κατι στην ζωη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο αρχηγό σας να τα πείτε που τον θεωρεί εξυπνο και μακάρι η κυβέρνηση να είχε 10 πάγκαλους (για υβρίζουν καλύτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7:33πμ

    δεν ειχε πει 10. ειχε πει 20!!
    ο πολιτικος αρχιξεφτιλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι το ίδιο ηλίθιος με αυτούς που τον ψήφισαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΙΩΝΟΔΟΥΛΗ ΑΧΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ Μ.ΑΣΙΑ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΩΘΗΚΑΝ,ΕΦΘΑΣΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γ. καρατζεφρης: ΄΄μακαρι να χαμε 20 παγκαλους΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ FOCUS ¨ΕΤΣΙ;; ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΄΄ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΜΕ 20 ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ΄΄-Γ,ΚΑΡΑΤΖΕΦΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε χαζέ ΔΕΝ βλέπεις ΤΙ γράφει απο ΠΑΝΩ σου; "ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ FOCUS ¨ΕΤΣΙ;; ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ;" είσαι ΚΑΙ χαζός ΚΑΙ τυφλός;; Ωχ πιά. ΑΗΔΙΑ καταντήσατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΄΄ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΜΕ 20 ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ΄΄Γ,ΚΑΡΑΤΖΕΦΡΗΣ

    ΄΄ΔΕΝ ΕΙΝ ΚΑΚΟ Κ ΤΟ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄- ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΑΣ Κ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΒΡΩΜΟΠΡΟΔΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive