Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Τ-Ρ-Ο-Μ-Α-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο !! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!





ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ UEFA!!!!


Live αποκάλυψη στην εκπομπή των «Αδελφών Λούμπεν»

Σήμερα στην εκπομπή των «Αδελφών Λούμπεν» στο Ράδιο Άστυ 90,6 ακούσαμε το ανήκουστο σε τηλεφωνική επικοινωνία του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου και της Αλίκης Γρηγοριάδου με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ:
«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ… ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ»!!!!!!


Αυτό απάντησαν live στους παραγωγούς της εκπομπής, από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όταν οι πρώτοι επικοινώνησαν με τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν καταγγελίες φιλάθλων του ΑΡΗ. Σύμφωνα με αυτές τις καταγγελίες, την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ, φίλαθλοι του ΑΡΗ ύψωσαν στην θύρα 1 δύο Ελληνικές σημαίες και μία Κυπριακή.
Την ίδια στιγμή σε άλλα σημεία του γηπέδου υπήρχαν ανηρτημένες σημαίες της Σενεγάλης, της Αργεντινής κ.α.
Μετά από λίγα λεπτά, στελέχη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μαζί με μπράβους, κατέβασαν τις δύο Ελληνικές σημαίες, απαντώντας στις απορίες των φιλάθλων, πως «από τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ απαγορεύεται η ανάρτηση εθνικιστικών συμβόλων στο γήπεδο».


Στην τηλεφωνική επικοινωνία που βγήκε ζωντανά στον αέρα του Ράδιο Άστυ, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ επιβεβαίωσαν το γεγονός, επιμένοντας στην άποψη πως… η Ελληνική σημαία αποτελεί εθνικιστικό σύμβολο απαγορευμένο από την ΟΥΕΦΑ.

Καλή αρχή!!!
Μετά την προσπάθεια αποκαθήλωσης της Ελληνικής σημαίας από τις στολές των αστυνομικών, τώρα έχουμε και ΤΗΝ απαγόρευσή της!! στο γήπεδο του ΆΡΗ.


Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη ΠΑΕ ή αν πράγματι ισχύει ο κανονισμός που με ιδιαίτερο ζήλο οι παράγοντες του ΑΡΗ προσπάθησαν να εφαρμόσουν. Από την ΕΠΟ δεν έχουμε ακόμα κάποια τέτοια επιβεβαίωση. Παράλληλα όμως προκαλεί ερωτηματικά η εδώ και ένα χρόνο αποκαθήλωση των θυρεών με τον Μέγα Αλέξανδρο και το Αστέρι της Βεργίνας, από το Αλεξάνδρειο κλειστό γυμναστήριο, που αποτελεί έδρα της ομάδος μπάσκετ του ΑΡΗ. Τι είδους ακριβώς εθνοφοβικά σύνδρομα ακραίας μορφής, έχουν καταλάβει τους παράγοντες μίας ομάδος, που κάποτε χαιρόμασταν να βλέπουμε το γήπεδό της γεμάτο Ελληνικές σημαίες;
Το θέμα –εννοείται- δεν θα το αφήσουμε εδώ
SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Περιμένουμε ΕΚΤΟΣ στης ΗΜΕΡΑΣ, την αντίδραση ΟΛΩΝ των κομμάτων. ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!!

10 σχόλια:

  1. οταν τον ΑΡΗ
    στην ελλαδα τον κυνηγανε
    θεοι και δαιμονες
    χρονια ολοκληρα,
    τι να κανει ............
    να μην παρει μετρα για να διαφυλαξει πιθανη τιμωρια του?

    τι κανει η ΕΠΟ?
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΑΕ?
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΕΞ?

    Ο ΑΡΗΣ νικησε μεσα στην ΤΟΥΡΚΙΑ στο μπασκετ
    και πηρε το ευρωπαικο κυπελο
    και το αφιερωσε στον Σωλομο Σωλομου
    και βραβευσε τον πατερα του στο γηπεδο Χαριλαου.

    ελεος πια
    εμεις οι Αρειανοι
    αισθανομαστε οτι καποιοι μας εχουν στην μπουκα,
    ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ της ομαδας μας.

    ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την επομενη κυριακη προτεινω να καιγονται σημαιες της σοβιετικης ενωσης και της ευρωπαικης ενωσης (με τα χαζοαστερακια )στα γηπεδα.

    ξερω τι γραφω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ****ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ****

    ΄΄δεν ειν κακο το βορεια μακεδονια΄΄

    ΄΄αν πεσει το πασοκ, πεφτει η ελλαδα΄΄

    ΄΄μακαρι να χαμε 20 παγκαλους΄΄

    γ.καρατζεφρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον ΑΡΗ κουμαντο κανουν ατομα του ακροαριστερου χωρου,αυτοι κατεβασαν τις σημαιες και καμια ΟΥΕΦΑ.
    Φυσικα το πανο με τον πουστοτσε Γκεβαρα δεν ενοχλει.
    Κριμα στον ΑΡΗ γιατι γνωριζω πως μια μεγαλη μεριδα των οπαδων του ειναι αληθινοι πατριωτες,δυστυχως ομως οι αναρχιαπλυτοι ομολογοι τους τους εχουν υποσκελισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παρατσούκλι "σκουλήκια", δεν είναι καθόλου τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι Αρειανός. Στο ζήτημα αυτό κουμάντο κάνουν συγκεκριμμένοι οπαδοί που μπορούν και περνάνε την άποχη τους στην ΠΑΕ. Τα περί ΟΥΕΦΑ-ς είναι ο παραμύθια. Ο νοών νοείτω.
    Ο hellraiser έχει απόλυτο δίκηο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρώτος άσχετος σχολιαστής, δεν θυμάται ούτε ότι το Κύπελλο το πήρε η ομάδα του στο Τορίνο, νικώντας την Εφές, κι όχι στην Τουρκία; Στα παπάρια μας οι ομάδες, μπροστά στην Πατρίδα μας, ξεκολλήστε επιτέλους. Ενοχλεί ο ανύπαρκτος Άρης!Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 'Ασχετε Μάρκο μάλλον εσύ είσαι ο πανάσχετος που θα πεις και ανύπαρκτο τον ΑΡΗ.Κέρδισε 2 φορές τους τούρκους και τη μία μέσα στην Προύσα την ύψωσε τη γαλανόλευκη.Αν δεν ξέρεις μη γράφεις οτι ναναι.ΑΣΧΕΤΕ.Οσον αφορά στο παρατσούκλι που γράφει ο άλλος μάλλον στους ομοίους του αναφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του Άρη είναι πατριώτες και αυτή η κατάσταση δεν τους αρέσει.

    Το θέμα είναι υπαρκτό και είναι αποτέλεσμα του κυρίαρχου(όχι αριθμητικά) ρεύματος του σούπερ 3 που κάνει και κουμάντο στη διοίκηση.

    Ο πρόεδρος του Σούπερ 3 είχε πει παλιά ότι δεν αφήνουν να ανεβάζουν Ελληνικές σημαίες στα ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ για να μην προκαλούν τους οπαδούς του Παοκ που φυσικά δε δέχονται το παρατσούκλι ¨τούρκοι¨(τα περί τουρκων και εβραίων για εμένα είναι απλά γηπεδικές αλητείες), δε μας είπε όμως ο πρόεδρος πχ γιατί στο φιλικό με το Αποέλ είχαμε τραμπουκισμούς εναντίον Αρειανών φιλάθλων που είχαν Ελληνικές σημαίες;
    Γενικά ο πατριωτικός κόσμος του Άρη είναι στεναχωρημένος από τη στάση του συνδέσμου αλλά και της διοίκησης ...
    Ελπίζουμε τώρα που το θέμα έχει πάρει δημοσιότητα να έχουμε και αλλαγή στάσης της διοίκησης που δεν μπορεί να σέρνεται από ένα κομμάτι του σούπερ 3 που αρέσκεται να παριστάνει τον Αργεντίνο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re ti pinete oloi?pate kala?? kai oso gia sena hellraiser fasistaki 3ereis na kribese pisw apo tin anonimia sou!an den itan o tse esi 8a epernes tsimpoukia apo to gamia-afentiko sou!!!!tripie!aris reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive