Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ουρά του ΛΑΟΣ έγινε η ΝΔ στη Βουλή

Το Σαμαρικό Antinews ξέχασε όμως μια μικρή λεπτομέρεια...ότι η ΝΔ είχε φέρει παρόμοιο νομοσχέδιο πριν κάτι μήνες και αναγκάστηκε να το αποσύρει μετά από "φάπες" που έπεσαν από ΛΑΟΣ εντός βουλής.(Εκτος αυτού πολύ βουλευτές της ΝΔ συμφώνησαν με το Νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ στις αρμόδιες επιτροπές)

Ουρά του ΛΑΟΣ έγινε η ΝΔ στη Βουλή

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=303976&dt=10/12/2009

Αλλαγές στη ρύθμιση για εμπόρους ναρκωτικών

http://www.ekathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100078_10/12/2009_382868

**Οξύτατη αντιπαράθεση με έντονο πολιτικό παρασκήνιο, προκάλεσε η εξάωρη συζήτηση χθες
στη Βουλή επί τροπολογίας του υπουργείου Δικαιοσύνης με την οποία επιχειρείται αποσυμφόρηση των φυλακών με εξορθολογισμό αφενός στο καθεστώς της προσωρινής κράτησης και αφετέρου με αλλαγές στον Κώδικα περί Ναρκωτικών. Η τροπολογία υπερψηφίστηκε μετά ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε ο ΛΑΟΣ με 163 ψήφους υπέρ (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) έναντι 82 κατά (Ν.Δ., ΛΑΟΣ) και 5 «παρών» (ΚΚΕ).

Η μομφή από πλευράς του «δεξιού στρατοπέδου» ήταν ότι με την κυβερνητική ρύθμιση θα ανοίξουν οι πόρτες των φυλακών για τους εμπόρους, ακόμη και τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών. Το θέμα με τη Ν.Δ. ήταν ότι τη «βάραινε» προηγούμενη, παρόμοια διάταξη που είχε φέρει τον περασμένο Μάιο ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νικ. Δένδιας και την οποία αναγκάστηκε να πάρει πίσω ύστερα από τις αντιδράσεις κυρίως του ΛΑΟΣ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, με προεξάρχουσα τη σημερινή υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδώρα Τζάκρη. Ο κ. Δένδιας δεν εμφανίστηκε στη Βουλή, στην επιτροπή όμως δήλωσε ότι παρά την αντίθετη θέση της Ν.Δ. ο ίδιος υπερψηφίζει τη διάταξη. –Δεν μας δεσμεύει ένας πρώην υπουργός, έλεγαν με νόημα στελέχη του κομματικού μηχανισμού (υποστηρικτή της κ. Μπακογιάννη).

Το «κάρο» της οξύτατης κριτικής το τράβηξε ο ΛΑΟΣ ενώ η Ν.Δ. ακολουθούσε. Χτυπώντας σε όλο το φάσμα της αντιπολίτευσης ώς τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καρατζαφέρης που πήρε χθες πέντε φορές τον λόγο πέταξε το καρφί της έκφρασης της χαράς του «γιατί η νέα Ν.Δ. στοιχίζεται με τις θέσεις μας», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι αλλαγές θα συνεχιστούν. Κακώς λένε ότι μας παρασύρει ο ΛΑΟΣ
απάντησε ο κ. Χατζηγάκης, βλέποντας τη «γέννηση» μιας νέας πολυκατοικίας αυτής των ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σύρει το κυβερνών κόμμα. «Λόγω κιλών δεν θα μπορούσα να συρθώ», απάντησε με χιούμορ ο κ. Καστανίδης, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Ευθυμίου ανταπέδωσε ότι «η μειοψηφία της δεξιάς πολυκατοικίας σύρει την πλειοψηφία». Αλλο πολυκατοικία και άλλο το κοινόβιο συνέχισε ο κ. Καρατζαφέρης, αλλά ο κ. Φ. Κουβέλης (ΣΥΡΙΖΑ) είχε επίσης αποθέματα χιούμορ: «Προτιμάμε το μεγαλείο της μοναξιάς μιας μονοκατοικίας. Πάντως καλύτερα κοινόβιο, παρά οριζόντια οροφοκτησία».
***

Αυτά για για τα υποκριτικά αρθράκια από Σαμαρικά Blogs.

7 σχόλια:

  1. Αποχώρησε η ΝΔ απο την βουλή.-Πάλι χεράκι χεράκι με το ΛΑΟΣ το ΠΑΣΟΚ
    Ψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων κατά πλειοψηφία -από το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ, με την ενσωμάτωση ρύθμισης που καθορίζει τη μεταβατική περίοδο σε ένα έτος μέχρι την σύσταση του Ειδικού Συμβουλίου επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων, το νομοσχέδιο για το σύστημα επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων.

    Ψηφίστηκε επίσης η τροπολογία, η οποία αφορά στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού, με την επικύρωση του ελέγχου αυτών από τη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε πατε καλά οτι Λαος και Πασοκ πανε χερι-χερι...!??

    Πρόεδρε, βγές δυνατά και άστους να βλέπουνε συνωμοσίες...

    ρε παιδιά τί εγινε με το δημοψηφισμα? θα το στηρίξετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρα πολυ καλα παμε 1:44μμ..εσεις δεν πατε καλα. τι δυνατα να βγει ρε η πολιτικη ορντινατσα του τζεφρυ..ασε ρε τα μπαλαμουτια. πολιτικος απατεωνας κ ανθελληναρας μεχρι εκει που δεν παει ειναι ο προδοτης ο προεδρος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάτε πολύ καλά 3:02 έχει και πιο κάτω από το 21%. Με τον απατεώνα, ανθέλληνα και προδότη πρόεδρό σας κι όλο το συρφετό που έχει μαζέψει γύρω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4:02

    στα παπαρια μου κ ο αντουαν βλακα..ακου ομως εναν ουδετερο: η ορντινατσα η δικη σου ειναι εικοσακις χειροτερη απο το θειο σαμ απο το αμερικα. οσοι κ οι παγκαλοι που ηθελε να χαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ,ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτω τα χερια από τον Αντώνη, είναι"παλικάρι"...Υπερψήφισε την Συνταγματικότητα του Εθνοκτόνου Νομοσχεδίου, τόπε και το κανε, έβαλε πρώτα την πατρίδα.

    http://www.promitheasblog.com/2010/03/blog-post_9993.html


    "Νωρίτερα, ο ΛΑΟΣ κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας, που απέρριψαν όλα τα κόμματα, για τα άρθρα 14 και 17 και αφορούν το δικαίωμα σε αλλοδαπούς του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές."

    ΥΓ. Φαντάζομαι και για αυτό θα φταίει ο Καρατζαφέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive