Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Δειλοί πολιτικοί και τσάμπα μάγκες



Η Πολιτική Πρόταση στο θέμα με της απονομής χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών προκειμένου να διορισθούν στο δημόσιο από το Χάρη Καστανίδη, πήρε ξεκάθαρη στάση, σκληρή μεν αλλά πέρα για πέρα δίκαιη εδώ και εδώ.
Στο θέμα επίσης με την υπουργό παιδείας που έχει γράψει στα παλιά της τα παπούτσια τους σπουδαστές των ΙΕΚ αφού αναδείξαμε το θέμα,
πήραμε ξεκάθαρη θέση εδώ και εδώ...
Εχθές το taxalia αναφέρεται στο θέμα Καστανίδη εδώ επιβεβαιώνοντας στην ουσία την Πολιτική Πρόταση για την κριτική της στο χάρη Καστανίδη.
Από την άλλη μεριά, η κα. υπουργός παιδείας εξακολουθεί να κωφεύει και να κάνει τον κινέζο στο θέμα με τους σπουδαστές των ΙΕΚ.
Η πολιτική κύριοι και κυρίες του ΠΑΣΟΚ έχει κουραστεί από δειλούς πολιτικούς και τσάμπα μάγκες.
Έχει ανάγκη από πολιτικούς που να παράγουν έργο δίκαιο και με αίσθημα αξιοκρατίας και ισότητας.Απ΄ότι φαίνεται το ΠΑΣΟΚ δε διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά και είναι κρίμα τόσο για το κίνημα όσο και για όσους θέλουν εκ του ασφαλώς να το υπηρετήσουν.
Διαβάστε περισσότερα...

1 σχόλιο:

  1. δειλοι πολιτικοι κ τσαμπα μαγκες. σ αυτους κανετε πλατες, πουλημενοι καρατζαφερικοι. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive