Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ; ΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ; ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ; ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ.... ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ!!

Σταύρος Πολυμέρης

2 σχόλια:

  1. Προσοχή όταν σηκώνετε αρκετά χρήματα.

    Σήμερα ενημερώθηκα από έναν συνάδελφό μου για τον αδερφό του ο οποίος πήγε στην τράπεζα και σήκωσε πολλά χρήματα για να τα καταθέσει σε άλλη. Πήρε το Χ ποσό από την μια τράπεζα, μπήκε στο αυτοκίνητο, πήγε στην άλλη... και όταν βγήκε του είχαν ξεφουσκώσει το ένα λάστιχο. Αυτός το πήγε σε ένα βενζινάδικο εκεί κοντά, και βγαίνοντας να το κοιτάξει, κάποιος του άνοιξε την πόρτα και του πήρε το βαλιτσάκι με τα υπόλοιπα αρκετά λεφτά που δεν κατέθεσε. Μπήκε σε αυτοκίνητο τρίτου και εξαφανίστηκε... Η περιγραφή είναι όπως στο περίπου την άκουσα.

    Η εκτίμηση είναι ότι στις τράπεζες υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν ποιος σηκώνει μεγάλα ποσά σε λεφτά, τον ακολουθούν και αν μπορούν του δημιουργούν πρόβλημα και τον ληστεύουν σαν συμμορία!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ακόμα πιο πολλά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο που "φουσκώνουν" κάποιοι τα κόστη κατασκευής "μεγάλων" έργων σε κάθε χώρα:

    http://elliniki-anagennisi.blogspot.com/2009/11/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive