Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Για τις επιπτώσεις της μαζικής χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες.


ΨΗΦΙΣΜΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΑΞΕΩΣ 1977

Κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα ημέρα Σάββατο της 20 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 11:00 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, συζητήθηκε και το θέμα των επιπτώσεων του προτεινόμενου από την ελληνική κυβέρνηση νομοσχεδίου περί χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες.

Οι εν αποστρατεία παρευρισκόμενοι, αφού άκουσαν την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου και αφού αντάλλαξαν απόψεις, σχόλια και προτάσεις, κατέληξαν στο εξής ψήφισμα :

ΨΗΦΙΣΜΑ

Για τις επιπτώσεις της μαζικής χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες.

Οι συμμετέχοντες στην προαναφερόμενη Γενική Συνέλευση, όλοι Έλληνες Αξιωματικοί που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε την πατρίδα μας με αγάπη και με ανιδιοτέλεια, έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να θυσιαστούμε γι’ αυτήν μόλις κληθούμε, ανησυχώντας έντονα για τις επικίνδυνες επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει η άκριτη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες, καταλήξαμε στους εξής προβληματισμούς, συμπεράσματα και αιτήματα:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΨΗΦΙΣΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive