Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΩΠΑ!!Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει το μεμονωμένο περιστατικό, κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούσθηκαν!



Δήλωση του υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Ν. Δένδια σχετικά με το περιστατικό της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και τα συνθήματα που ακούσθηκαν από ομάδα ένστολων του Λιμενικού Σώματος


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κέρκυρας, κ. Νικόλαος Δένδιας, σχετικά με το περιστατικό της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και τα συνθήματα που ακούσθηκαν από ομάδα ένστολων του Λιμενικού Σώματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει το μεμονωμένο περιστατικό, κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούσθηκαν. Τέτοιου είδους συμπεριφορές όμως, σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το ήθος και την ιστορία του Λιμενικού Σώματος, τα στελέχη του οποίου καθημερινά διακινδυνεύουν την ζωή τους για τη διάσωση ανθρώπων ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος και θρησκεύματος».

http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=59908&Itemid=151

3 σχόλια:

  1. Αν πράγματι υπάρχει τέτοιο τραγούδι των κομάντος είναι απαράδεκτο και επιπλέον αντιαισθητικό. Το "Έχω μια αδελφή, την αγαπώ πολύ κλπ" είναι πολύ καλύτερο.Μάλλον σαν προβοκάτσια μου φαίνεται για να τροφοδοτηθούν ανθελληνικές εκδηλώσεις σε Τίρανα και Σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα λαλιστατο σε βλεπω.Οταν ομως ο μεγαλος σου αρχηγος δεν καταδικαζε την επιθεση στα γραφεια της ΧΑ,ειχες κανει μεγαλοπρεπες τουμπεκι!Α ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΕ,ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Di Val
    Φυσικά & καταδικάζει η Ν.Δ του Νέου Νέου Α.Σαμαρά τους Ο.Υ.Κάδες, διότι εκφράστηκαν εναντίων των Αλβανών που έβαλε μέσα ο κυρ Αντώνης το 1993. Ο Σαμαράς άνοιξε την κερκόπορτα της εισβολής, ο Σημίτης & ο Καραμανλής την συνέχισαν, νομιμοποιώντας τους κιόλας, & ήρθε ο Γιωργάκης με τη σειρά του να τους δώσει ιθαγένεια & εκλογικά δικαιώματα. Μεθοδευμένο το έγκλημα, όλοι τους κατηγορούμενοι στο εδώλιο της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive