Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

1η ΗΜΕΡΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Γράφει ο:ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Αν και το σαββατοκύριακο έχω σκοπό να γράψω ένα πολύ αναλυτικό άρθρο για τό τί ακριβώς συνέβη στην Βουλή, εν τούτοις θα προσπαθήσω να σας παρουσιάζω εν συντομία το τί ακριβώς συμβαίνει ανά ημέρα για να είστε, όσοι ενδιαφέρεστε γι'αυτό το θέμα, ενημερωμένοι για το τί κάνει ο καθένας μας εκεί.
1ον Το πιο εντυπωσιακό γεγονός της χθεσινής ημέρας, είναι χωρίς αμφιβολία το ότι και η "Νέα" Ν.Δ. του κ. Αντώνη Σαμαρά, συνέχισε την γραμμή Παυλόπουλου και ψήφισε υπέρ της Συνταγματικότητος του Νομοσχεδίου. Υπενθυμίζω ότι όταν είχαμε θέσει το ζήτημα της Αντισυνταγματικότητος στην συζήτησι στην Επιτροπή,
στηριζόμενοι σε κείμενα του Τσάτσου, αλλά και άλλως Συνταγματολόγων και μάλιστα αριστερών, ο κ.Προκόπης Παυλόπουλος εκ μέρους Ν.Δ. είχε υποστηρίξει την συνταγματικότητα του Νομοσχεδίου. Όταν αυτό το ανέφερα δημοσίως και στις Ειδήσεις του B.S., αλλά και στην εκπομπή του κ. Χατζάρα το ίδιο βράδυ, οι διάφοροι γνωστοί υμνητές του κ. Σαμαρά, είχαν αμφισβητήσει την ειλικρίνειά μου. Και σε κάθε περίπτωσι είχαν σημειώσει ότι ο κ. Παυλόπουλος δεν εκφράζει την νέα ηγεσία και ότι η γνώμη του κ. Σαμαρά θα εκφραζόταν μέσα στην Ολομέλεια. Πράγματι λοιπόν χθες ο κ. Τζαβάρας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., θερμός υποστηρικτής του κ. Σαμαρά και ορισθείς από αυτόν στην θέσι του εκπροσώπου, ανέλυσε όπως θα δείτε και στον Ευώνυμο, το γιατί το νομοσχέδιο αυτό είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. Δηλαδή για όσους δεν το κατάλαβαν, ασχέτως του τί λέει η Ν.Δ. στην ουσία ήδη ψήφισε ΥΠΕΡ του Νομοσχεδίου σε κοινή γραμμά με το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Η στάσις αυτή της Ν.Δ. είναι πολύ σημαντική διότι όταν θα εκδικαστή η προσφυγή κατά του Νόμου, τότε θα είναι εύκολο για τους Δικαστές του ΣτΕ να ισχυριστούν, ότι ακόμη και η Ν.Δ. που ήταν "κατά" του νομοσχεδίου, το θεωρεί Σύννομο. H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΒΟΥΛΗ

3 σχόλια:

  1. για πιο λόγο η ΝΔ δεν θεώρησε αντισυνταγματικό το ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ Νομοσχέδιο που έφερε προς ψήφιση το ΠΑΣΟΚ;;;

    http://www.youtube.com/watch?v=O9a9lOPsad4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 2:20 μ.μ.

    Διότι η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι δύο όψεις του αυτού νομίσματος. Κόμματα εξουσίας και τα δύο, εναλλάσσονται στην κυβέρνηση, ώστε να υπάρχει ίση κατανομή μεταξύ τους στην μάσα. Το "θα το πάρουμε πίσω όταν γίνουμε εξουσία" είναι μία από τις μεγαλύτερες αρλούμπες που έχουν ποτέ λεχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive